No właśnie z tą pogodą to trochę lipaWapel pisze:Tylko nie każcie mi w garniturze biegać! Ma być 30 stopni!
![neutral :zero:](./images/smilies/icon_neutral.gif)
Także trzeba pobiec treningowo
![hahaha :hahaha:](./images/smilies/icon_lol.gif)
No właśnie z tą pogodą to trochę lipaWapel pisze:Tylko nie każcie mi w garniturze biegać! Ma być 30 stopni!
BIEGAM BO LUBIĘmppietia pisze:
No właśnie z tą pogodą to trochę lipa![]()
Także trzeba pobiec treningowo
Dokładnie takAsiula pisze:BIEGAM BO LUBIĘmppietia pisze:
No właśnie z tą pogodą to trochę lipa![]()
Także trzeba pobiec treningowo![]()
spokojnie, spokojnie - w prognozie pogody chodzi o to, żeby wybrać sobie tą właściwą.Wapel pisze:Tylko nie każcie mi w garniturze biegać! Ma być 30 stopni!
Kurcze... chciałabym to dla was zrobić, ale może być problem... suknia może być ciut za szerokaLukas75 pisze:
Asia i Paweł, biegnijcie ubrani tak jak na weselu proszę. Obiecuję pobiec za wami i całą trasę się uśmiechać
.
kurcze ale byłyby jaja, jakbyśmy sie tak wszyscy poprzebierali za cały orszak weselny od Asi i Pawła.. byłby druhny, świadkowie, goście, fotograf, kamerzysta, kwiaty mozna by wziąść, no i obowiązkowo koszyczki z płatkami róż i sypać je przed nimiAsiula pisze:Kurcze... chciałabym to dla was zrobić, ale może być problem... suknia może być ciut za szerokaLukas75 pisze:
Asia i Paweł, biegnijcie ubrani tak jak na weselu proszę. Obiecuję pobiec za wami i całą trasę się uśmiechać
.
Wiem, że dla was to lepiej jakbym ja straciła po drodze
![]()
a o Pawle już nie wspominając, bo jego garnitur zmieści więcej niż jednego Pawła
![]()
ja myślę, że dla niektórych większym poświęceniem byłoby zwolnienie do naszego tempaAsiula pisze:Poświęcicie się i z Pawłem w garniturze polecicie?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A się usmiałam![]()
![]()
![]()
niezla zabawa