WARSZAWA - Stadion RKS SKRA, Wawelska 5, sobota 9:30
- DarioS
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 00:54:25
- Życiówka w maratonie: brak
Na końcówce próbowałem finiszować, więć może gdzieś po drodze go minąłem. Przed oczami miałem tylko wielki baner z napisem "upragniona meta".
*** Biegam bo Lubię ***
- beata
- Ekspert/Trener
- Życiówka na 10k: brak
Hej hej, emocje z weekendowych imprez już powoli opadają, a tu przed nami - kolejne - wiosenny sprawdzian formy na zajęciach BBL, czyli test na 1000m .
Zapraszamy serdecznie wszystkich, także tych, którzy nie czują się jeszcze na siłach, aby w takim teście wziąć udział: będzie zwyczajowa rozgrzewka i sporo rozciągania.
A dla chętnych - sprawdzian na 1000m, czyli 2.5 okrążenia stadionu .
Do zobaczenia w sobotę o 9.30 .
Zapraszamy serdecznie wszystkich, także tych, którzy nie czują się jeszcze na siłach, aby w takim teście wziąć udział: będzie zwyczajowa rozgrzewka i sporo rozciągania.
-
- Rozgrzewający Się
Ajjj... dlaczego takie wydarzenia zawsze się dzieją kiedy mnie nie ma na zajęciach... W ten weekend planuję akurat biegać po górach w Krynicy, także serdecznie pozdrawiam i życzę powodzenia wszystkim startującym w teściebeata pisze:Hej hej, emocje z weekendowych imprez już powoli opadają, a tu przed nami - kolejne - wiosenny sprawdzian formy na zajęciach BBL, czyli test na 1000m .
- beata
- Ekspert/Trener
No, wiesz, na stadionie przeprowadzenie sprawdzianu na 1000m nie jest skomplikowanym zajęciem, możemy zrobić test indywidualnie, nie ma problemu - nie wykręcisz się zatem .PrzemOkon pisze:Ajjj... dlaczego takie wydarzenia zawsze się dzieją kiedy mnie nie ma na zajęciach... W ten weekend planuję akurat biegać po górach w Krynicy, także serdecznie pozdrawiam i życzę powodzenia wszystkim startującym w teście
To udanego weekendu (swoją drogaą gór zazdroszczę ...) i do zobaczenia za jakiś czas !
-
- Rozgrzewający Się
Szanowna Pani Trener, ja wcale nie mam zamiaru się wykręcać, tak sobie właśnie pomyślalem, że 2,5 okrążenia na bieżni to nie jest problem, więc pewnie się dogadamy w trakcie kloejnych zajęć na sprawdzian.beata pisze: No, wiesz, na stadionie przeprowadzenie sprawdzianu na 1000m nie jest skomplikowanym zajęciem, możemy zrobić test indywidualnie, nie ma problemu - nie wykręcisz się zatem .
Dzięki! ja się strasznie na te góry cieszę, szczególnie, że w Krynicy jeszcze nie biegałembeata pisze: To udanego weekendu (swoją drogaą gór zazdroszczę ...) i do zobaczenia za jakiś czas !
Do zobaczenia!
- kri100f
- Wyga
- Życiówka na 10k: 00:48:20
- Życiówka w maratonie: 04:26:40
hehe, jak w szkole - sprawdzian na "kilosa" postaram się być... z rodzinką (dawno się nie ścigałem na takim dystansie, może być ostro
Kto ma nogi do biegania... niechaj biega :)
- beata
- Ekspert/Trener
No i po sprawdzianie !
Dziękujemy i gratulujemy wszystkim oraz zapraszamy na kolejne zajęcia z tydzień. Oraz kolejne atrakcje !
Dziękujemy i gratulujemy wszystkim oraz zapraszamy na kolejne zajęcia z tydzień. Oraz kolejne atrakcje !
- kri100f
- Wyga
- Życiówka na 10k: 00:48:20
- Życiówka w maratonie: 04:26:40
a gdzie i kiedy będą foty z dzisiaja? Super się było tak styrać na tym kilosku - nowy wymiar biegania, nie tam jakieś szuranie godzinami...
Kto ma nogi do biegania... niechaj biega :)
-
- Rozgrzewający Się
Ale emocje były!
Moja strona o e-papierosach: elektroniczny papieros
-
- Zaprawiony W Bojach
Oj, były. Szkoda, że szybciej nie zacząłem, mógłbym jeszcze parę sekund urwać. Ale i tak jest dobrze Ktoś wykręcił 2:47 - dla mnie kosmos.
- beata
- Ekspert/Trener
Będą będą, obrabiam właśniekri100f pisze:a gdzie i kiedy będą foty z dzisiaja?
Tradycyjnie - na FB
Taki sprawdzian to fajna forma rywalizacji, jeśli zbierze się grupka chętnych, to od czasu do czasu poza zwyczajowym treningiem sprawdzian zrobić można, na stadionie to nie problem .