![uśmiech :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
oczywiście na pudle razem z drużyną
Jeśli szukasz szybkości!!!...to te 400setki w kolcjach mają sens...ale przy Twoich treningach i startach dłuższe odcinki moim zdaniem odpadają ...jeśli chodzi o kolce..nic to nie wniesie.xenon1981 pisze:Dziś to ja będe śmigał po stadionie... choć bolą mnie nogi(okostna) i wogóle od stopy dp kolana mi zaraz wszystko popęka to jednak da sie zacisnąć zęby i dalej biec .
Daro pytanie mamczy na moje bieganie czyli wizyty 2 razy w tygodniu na AWFie na treningi szybkości typu 15x400m 6x1,6km przydałyby mi sie kolce. Czy One moga w czymkolwiek mi pomóc ? w trakcie takiego treningu ?
xenon1981 pisze:Dziś to ja będe śmigał po stadionie... choć bolą mnie nogi(okostna) i wogóle od stopy dp kolana mi zaraz wszystko popęka to jednak da sie zacisnąć zęby i dalej biec .
Daro pytanie mamczy na moje bieganie czyli wizyty 2 razy w tygodniu na AWFie na treningi szybkości typu 15x400m 6x1,6km przydałyby mi sie kolce. Czy One moga w czymkolwiek mi pomóc ? w trakcie takiego treningu ?
olotraper pisze:Turek, czemu nie biegniesz w półmaratonie? Wg Twojego run-loga łącznie przebiegłeś kilka odcinków o sumarycznej wartości 22,2 km w czasie łącznym około 46 minut. I twierdzisz, że nie jesteś gotowy. To co ja mam powiedzieć.
A może tylko jogging uprawiasz?Weźcie go w obroty, niech startuje. Xenon też ma okostną i nie pęka. Może to kwestia psychiki?
Policzyłem w pamięci czas, dystans pokazuje wykres, ale może , źle zmierzyłeś lub wpisałeś lub ja przeczytałem. Napisałem sumaryczny i łączny, czyli wiadomo, że z przerwami, ale i tak jeżeli wszystko wpisałeś prawidłowo to wynik imponujący.turek75_31 pisze:olotraper pisze:Turek, czemu nie biegniesz w półmaratonie? Wg Twojego run-loga łącznie przebiegłeś kilka odcinków o sumarycznej wartości 22,2 km w czasie łącznym około 46 minut. I twierdzisz, że nie jesteś gotowy. To co ja mam powiedzieć.
A może tylko jogging uprawiasz?Weźcie go w obroty, niech startuje. Xenon też ma okostną i nie pęka. Może to kwestia psychiki?
Vitam
Policz Olo dobrze te kilometry i minuty bo gdybym tak pobiegł to byłbym rekordzistą świata.
Poza tym to był trening z przerwami ( trwał sporo ponad 2 godziny ) bo gdyby był ciągiem to inaczej bym go zapisał.
Ja od miesiąca biegam tylko wybiegania i przebieżki ( dopiero zacząłem ). Jak będę trenował regularnie i bez kontuzji przez
3-4 miesiące po zapewniam Cię że pojadę na półmaraton. Na dzień dzisiejszy nie wchodzi to w rachubę.
Pozdrawiam
Uprawiający jogging