PYRLANDIA Team czyli Team Saucony BARTOSZAK
- turecki7
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
ja raczej odpuszczę. mam zamiar katować się jutro na górze moraskiej piękne podbiegi. a tak swoją drogą to może warto spotkać się kiedyś właśnie na moraskiej?? W końcu to najwyższa "góra" w okolicy.
Pozdrawiam wszystkich.
A mam wieści o Bebeju - poważnie zajął się "trenerowaniem " ale żyje tylko nie ma dla nas czasu, a ponieważ ma kilku mocnych zawodników to myślę że jeszcze o trenerze Bebeju usłyszymy.
Miłego jutro
Pozdrawiam wszystkich.
A mam wieści o Bebeju - poważnie zajął się "trenerowaniem " ale żyje tylko nie ma dla nas czasu, a ponieważ ma kilku mocnych zawodników to myślę że jeszcze o trenerze Bebeju usłyszymy.
Miłego jutro
- Eddie
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
No nie powiem droga załogo dzisiaj ekipa dopisała Tylko tureckiego brakowało jeszcze! Ale i tak sama śmietana biegła, także w ogóle nie odczułem tych mijających kilometrów. U mnie tyknęło 21.1 km także przyzwoity wiosenno-niedzielny dystans. Szkoda tylko, że baseny nieczynne dziś
-
- Zaprawiony W Bojach
po wielu tygodniach nieobecnosci rowniez zawitałem Potwierdzam spory wysyp biegaczy
a propo Góry Moraskiej rozumiem ze chodzi o Morasko i piekna petle z pieknymi podbiegami to raczej sie to nie nadaje na wybieganie ale podbiegi swietnie tam sie cwiczy i crossy moje ulubione miejsce do biegania w Poznaniu
Pozdrowienia dla Gosi
a propo Góry Moraskiej rozumiem ze chodzi o Morasko i piekna petle z pieknymi podbiegami to raczej sie to nie nadaje na wybieganie ale podbiegi swietnie tam sie cwiczy i crossy moje ulubione miejsce do biegania w Poznaniu
Pozdrowienia dla Gosi
-
- Rozgrzewający Się
- russian, white russian
- Zaprawiony W Bojach
toś się turecki nieźle wyszykował na jutrzejsze mordercze górki w ramach GP... - jak coś koło mnie przeleci ze świstem na podbiegu - będę wiedział, że to !)
Najsłynniejszy Meteoryt Moraski - obywatel Turecki!
zdrówko i do jutra
Najsłynniejszy Meteoryt Moraski - obywatel Turecki!
zdrówko i do jutra
we gather energies
ours and the ones of the nature,
in order to make this intolerable world
endurable
ours and the ones of the nature,
in order to make this intolerable world
endurable
- turecki7
- Stary Wyga
ale dowcip się kolegom wyostrzył jak widzę - to dobrze. A widzieliście Panowie i Panie że będziemy mieli profesjonalnie oznaczoną trasę co kilometr Nowością na czwartym biegu będzie oznaczenie kilometrów na tasie! Dzięki wsparciu przedstawiciela firmy Saucony w Polsce i jednocześnie jednego z zawodników startujących naszym biegu: Michała Bartoszaka udało nam się wykonać tabliczki z oznaczeniami kilometrów: 1km, 2km, 3km oraz 4km. Mamy nadzieje, że dzięki temu bieg będzie jeszcze przyjmniejszy.
To cytat ze strony GP.
No to do jutra życzę kosmicznych wyników
To cytat ze strony GP.
No to do jutra życzę kosmicznych wyników
- Eddie
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
No rozumiem, że biegniesz i łamiemy znów razem życiówki ?:D
- Eddie
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
O nie nie nie Tylko jak my zwalnialiśmy, żeby poczekać na was to wy również zwalnialiście
-
- Zaprawiony W Bojach
Eddie byliscie tak zagadani ze nie zauwazylibyście kiedy zwolnilibyście
mnie zaintrygowało to że ta rozgrzewka to była na predkościach sporych Eddie masz Garmina Jakie tempo pokazywał?
Gosia tez Wiosne poczuła bo widzę nowe zdjęcie w okularkach
mnie zaintrygowało to że ta rozgrzewka to była na predkościach sporych Eddie masz Garmina Jakie tempo pokazywał?
Gosia tez Wiosne poczuła bo widzę nowe zdjęcie w okularkach
- Eddie
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Eee garmin pokazywał tętno z typu "jak to możliwe, że jeszcze oddychasz" Życióweczka padła dziś !!!
- cividini
- Rozgrzewający Się
cześć witam:)))
krótka piłka: czy są jacyś ludzie w Poznaniu, np na tym forum, którzy:
a) biegający codziennie lub prawie codziennie
b) nad Maltą lub Wartą
c) biegający w b.wczesnych godzinach porannych lub 17-18.00?
d) ile maja lat, gdzie i kiedy biegają?JAK BIEGAJĄ?
zaopatrzyłam się właśnie w miękkie wygodne buty, kupiłam adekwatne stroje sportowe i zamierzam biegać korzystając z uroków wiosny, gdyż albowiem szkoda życia i pory roku na bieganie w miejscu w fitness klubie na bieżni, kiedy można skorzystać z dobrodziejstw natury
mogę biegać sama dla mnie to nie problem,zamierzam się za to ostro wziąć, ale zainteresowało mnie czy może są tu ludzie którzy biegają regularnie z zachowaniem max 60-79% tempa? tzn ja absolutnie początkująca , na szczęscie nie ze słomianym zapałem, niestety zbyt niedoświadczona na długie maratony (powyzej godziny) w szybkim tempie
odpowiedź mile widziana
krótka piłka: czy są jacyś ludzie w Poznaniu, np na tym forum, którzy:
a) biegający codziennie lub prawie codziennie
b) nad Maltą lub Wartą
c) biegający w b.wczesnych godzinach porannych lub 17-18.00?
d) ile maja lat, gdzie i kiedy biegają?JAK BIEGAJĄ?
zaopatrzyłam się właśnie w miękkie wygodne buty, kupiłam adekwatne stroje sportowe i zamierzam biegać korzystając z uroków wiosny, gdyż albowiem szkoda życia i pory roku na bieganie w miejscu w fitness klubie na bieżni, kiedy można skorzystać z dobrodziejstw natury
mogę biegać sama dla mnie to nie problem,zamierzam się za to ostro wziąć, ale zainteresowało mnie czy może są tu ludzie którzy biegają regularnie z zachowaniem max 60-79% tempa? tzn ja absolutnie początkująca , na szczęscie nie ze słomianym zapałem, niestety zbyt niedoświadczona na długie maratony (powyzej godziny) w szybkim tempie
odpowiedź mile widziana
- Eddie
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Pewnie, że są ale tutaj znakomita większość podejrzewam, że omija malte szerokim łukiem korzystając z uroków parku Sołackiego, jeziora Rusałka oraz terenów w okół strzeszyńskiego