Trochę cierpliwości
KRAKÓW -Stadion MOS, Plac na Groblach 23, Każda sobota 9:30!
-
Justyna Grzywaczewska
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
W przyszłym tygodniu będą gotowe kolejne modele koszulek - męskie niebieskie i damskie malinowe 
Trochę cierpliwości
Trochę cierpliwości
-
Grzesio80
- Zaprawiony W Bojach

a tam odpuszczamy. te 24 godz przerwy miedzy poszczegolnymi treningami troche przeszkadzaja dobijac kolejne zlotoweczki, bo przewaznie biegam o tej samej porze i mi niestety nie dolicza. ale wszytsko przed nami:)Krzysztof Janik pisze:Daro76 pisze:Jest już aktualizacja programu Samsung Hope Relay. Oby coś pomogła.
mi osobiscie w sobote prawdopodobnie uda sie wreszcie dotzrec na trening
My rowniez pozdrawiamy Szklarska
p.s.
Gratulacje dla Kolezanki Fladry
- Krzysztof Janik
- Ekspert/Trener
- Kontakt:
Grzesio80 pisze:a tam odpuszczamy. te 24 godz przerwy miedzy poszczegolnymi treningami troche przeszkadzaja dobijac kolejne zlotoweczki, bo przewaznie biegam o tej samej porze i mi niestety nie dolicza. ale wszytsko przed nami:)Krzysztof Janik pisze:Daro76 pisze:Jest już aktualizacja programu Samsung Hope Relay. Oby coś pomogła.
mi osobiscie w sobote prawdopodobnie uda sie wreszcie dotzrec na trening)) jupi
))
My rowniez pozdrawiamy Szklarska)
p.s.
Gratulacje dla Kolezanki Fladry)))
To dla wzmocnienia motywacji biegania i pogania w akcji Samsung Hope Relay przedstawię że dla najlepszych będą nagrody:
Biegamy w ramach akcji Samsung Hope Relay
Trwa akcja Samsung Hope Relay, której partnerem jest BiegamBoLubię. Biegamy na rzecz SOS Wiosek Dziecięcych. Każdy przebiegnięty kilometr zamieniasz na złotówkę dla potrzebujących.
Wystarczy zainstalować aplikację zgodnie ze wskazówkami podanymi na stronie http://www.samsung.com/pl/london2012/ i dołączyć do jednej z drużyn BiegamBoLubię.
Nazwa drużyny to BbL (BiegamBoLubie) i po spacji – nazwa miejscowości. Jeśli w Twojej miejscowości jeszcze nie ma założonej drużyny, to możesz to zrobić Ty. Inni do Ciebie dołączą.
Na osoby, które uzyskają najlepsze wyniki, czyli przebiegną w czasie trwania akcji najwięcej kilometrów, czekają atrakcyjne nagrody. Przygotowaliśmy sześć nagród – trzy dla najlepszych biegających kobiet i trzy dla najlepszych biegających mężczyzn.
Żeby mieć szansę na nagrodę, musisz zapisać się do jednej z drużyn BbL. Pamiętaj, że liczą się tylko kilometry przebiegnięte jako członek drużyny.
Zostało jeszcze nieco ponad dwa tygodnie. Koniec akcji i rozstrzygnięcie naszych zawodów ostatniego dnia igrzysk w Londynie.
A więc… Ruszaj pomagać
- Daro76
- Wyga

- Życiówka na 10k: 00:41:35
- Życiówka w maratonie: 03:26:50
ja już przestałem zwracać na to uwagę. Po prostu biegamGrzesio80 pisze:do bani jest ta aplikacja samsunga. juz mi drugiej 10 nie zaliczylo mimo ze miedzy biegami bylo okolo 48 godzin roznicy...
-
kdhd
- Rozgrzewający Się

Szacunek za te ostatnie 300mDaro76 pisze:tak mocny jak zaangażowanie uczestnikówBogil pisze:Jak tam po treningu ? Nie był za mocny?.
Kasia
- Bogil
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: wstyd się przyznać
http://www.sendspace.pl/file/6a47caadde9083eb141239f - niestety nie przeszły przez dział kontroli jakości więc lecą bokiem 
-
Jimmyk
- Stary Wyga

- Życiówka na 10k: 48:13
Ja również dziękuję za trening bo był bardzo milutki... Chyba sobie za jakiś czas wprowadzę taką wariację na temat tempa... czyli najpierw powiedzmy Easy, potem Maraton Tempo i na koniec 10k tempo - podoba się :D
Coś ciężko to ściągnąć... za free
albo mam pecha...
Coś ciężko to ściągnąć... za free