KRAKÓW -Stadion MOS, Plac na Groblach 23, Każda sobota 9:30!

Awatar użytkownika
Daro76
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 00:41:35
Życiówka w maratonie: 03:26:50

Nieprzeczytany post

Darekbe022 pisze:Rozumie, dzięki za informację. Wczoraj przebiegłem sobie te 10 km ale niestety na stronie wynik nie jest uwzględniony, o co chodzi ??

Ja juz "stracilem" 30 km 2 razy z bliżej nieokreślonego powodu po prostu nie dodał do zespołu pomimo, ze na koncie mam zarejestrowane te biegi a raz prawdopodobnie z mojej winy czyli czas miedzy biegami < 24h i wogóle nie policzył kilometrów.
PKO
Awatar użytkownika
Krzysztof Janik
Ekspert/Trener
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Samsung chyba nie przemyślał tej aplikacji, zrobili to na szybciocha i takie są tego skutki. Jak takie są z nią problemy to nie wiem czy coś z tego wypali.

Z innej beczki nie wiem czy widzieliście, ale jest już pierwsza partia oficjalnych koszulek teamu BBL: http://www.biegambolubie.com.pl/oficjal ... i-bbl.html
Pozdrawiam
Trener Krzysztof Janik

Obrazek
Awatar użytkownika
Daro76
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Krzysztof Janik pisze:Samsung chyba nie przemyślał tej aplikacji, zrobili to na szybciocha i takie są tego skutki. Jak takie są z nią problemy to nie wiem czy coś z tego wypali.

Z innej beczki nie wiem czy widzieliście, ale jest już pierwsza partia oficjalnych koszulek teamu BBL: http://www.biegambolubie.com.pl/oficjal ... i-bbl.html
Czy koszulki będą dostępne na zajęciach czy tylko przez sklepbiegowy ?
kar10s
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Pytanie do trenera: czego możemy się spodziewać na kolejnym sobotnim treningu? Ból w stopie nie odpuszcza, więc zastanawiam się czy w ogóle przychodzić. Szykuje się jakiś ostry trening tajlandzki czy australijski? ;)
Awatar użytkownika
crolic
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 00:40:34
Życiówka w maratonie: 03:40:47
Kontakt:

Nieprzeczytany post

No nie działa to Hope Relay najlepiej, ale jakoś da się przyzwyczaić.
Ja już mam 'zaliczone' 30km (30zł) i szczęśliwie wszystko dla BiegamBoLubie-Kraków.

A inne miasta BBL też się w to włączyły? Jakoś nie udało mi się ich namierzyć i nie wiem z kim konkurujemy ;-)
--
10,000k - 00:40:34 - 14.04.2013 r. - Niepołomice
21,097k - 01:34:33 - 16.05.2015 r. - Białowieża - Hajnówka
42,195k - 03:34:40 - 19.04.2015 r. - 14.CM Kraków
Awatar użytkownika
Daro76
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

crolic pisze:No nie działa to Hope Relay najlepiej, ale jakoś da się przyzwyczaić.
Ja już mam 'zaliczone' 30km (30zł) i szczęśliwie wszystko dla BiegamBoLubie-Kraków.

A inne miasta BBL też się w to włączyły? Jakoś nie udało mi się ich namierzyć i nie wiem z kim konkurujemy ;-)
Widocznie nie ma im kto założyć zespołu :-).
Darekbe022
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Pomarańczowy bardzo "oczo-widoczny" i taki pasuję.
Będzie możliwość zakupu na zajęciach ??
Awatar użytkownika
yazid
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 58:00
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Jimmyk pisze:
yazid pisze:tez bym przyszedl:)
Rozumiem, że na trening w sobotę, tak? To przychodź...
Tak, jak najbardziej. Jak tylko będę miał wolną sobotę, nie omieszkam przyjść:).
Awatar użytkownika
Marcin Sawuła
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 38:50

Nieprzeczytany post

Gdybym tylko miał taki super-wypas telefon to bym się też przyłączył, ostatnio już ponad 80km mi się czasem udaje tygodniowo, a co do koszulek to wygląda super tylko chyba im się nakład popularnego rozmiaru skończył, trzeba poczekać :ble:
Jimmyk
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 48:13

Nieprzeczytany post

Marcin Sawuła pisze:Gdybym tylko miał taki super-wypas telefon to bym się też przyłączył, ostatnio już ponad 80km mi się czasem udaje tygodniowo, a co do koszulek to wygląda super tylko chyba im się nakład popularnego rozmiaru skończył, trzeba poczekać :ble:
Ja pożyczam na treningi telefon od mojej żony bo ma Samsunga na androidzie, a na nim z kolei mam zainstalowane endomondo pro... a po wszystkim eksportuje treningi na run-loga :) Nie wiem tylko czy mogę mieć na raz odpalone dwie aplikacje bo w sumie czemu by się nie przyłączyć do akcji.... popróbuje :) Aha telefon nie jest jakiś wypasiony, ot najbardziej podstawowy smartfone z androidem :lalala:

A koszulki są super, szczególnie ta pomarańczowa i kupie sobie ze dwie takie :P Tylko, kurcze chciałbym najpierw przymierzyć gdzieś jakąś L-ke lub XL-ke bo nigdy nie wiadomo co będzie lepiej pasowało... Kurcze i jeszcze ten oczojebny pomarańczowy kolor... miodzio, miodzio, miodzio!!!!!!!

PS. a wersja z długim rękawem to będzie dostępna??
Justyna Grzywaczewska
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

rozmiarówka jest specyficzna - koszulki są wyjątkowo duże
XL to raczej dla naprawdę duużych Panów :oczko:
Awatar użytkownika
Krzysztof Janik
Ekspert/Trener
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Rozmiarówka adidasa to praktycznie o jeden rozmiar za dużo czyli S to M, M to L itd, przynajmniej męska. Najlepiej sprawdźcie sobie rozmiar koszulek adidasa w jakimś brandowym sklepie ale na ten sezon! bo wcześniej rozmiary były ok, teraz coś pokombinowali. Ta niebieska co ja mam na treningu to rozmiar M i na mnie jest trochę za duża.

Jutro na treningu będzie bieganie :)
A tak serio to jutro mam mało czasu bo jadę na ślub do znajomego i będziemy musieli zrobić normalną długość zajęć BBL, a nie jak zawsze wydłużoną :bum: czyli będą trwały ok. 1h. Mam plan że będziecie biegali 600m na 200 metrów w marszu lub truchcie przez 35-40 min (tempo wyścigu 10-15km) potem rozciąganie i finito (może jakieś przebieżki jak starczy czasu).

Kar10s: Jak cie boli stopa i jest to bardzo dokuczliwy ból to lepiej odpuść nie tylko BBL ale bieganie na 2-3 dni, spróbuj rozmasować i ją wykurować.
Pozdrawiam
Trener Krzysztof Janik

Obrazek
Jimmyk
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Mam takie nietypowe pytanie odnośnie naszego zacnego stadionu, czy jest tam gdzieś jakieś gniazdko elektryczne żeby można było podłączyć sprzęt do podgrzania papu dla mojej pociechy? Planuje sobie rodzinnie przyjechać ale warunek jest taki, ze musimy mieć możliwość podgrzania mleka dla młodego :hej: Wie ktoś coś na ten temat? :hejhej:
Awatar użytkownika
Krzysztof Janik
Ekspert/Trener
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Ja bym nie liczył na to bo teraz przez wakacje budynek jest zamknięty. Pani Lucynka przyjdzie otworzyć nam jutro magazyn i WC, ale nie wiem czy jest tam kontakt.
Pozdrawiam
Trener Krzysztof Janik

Obrazek
Jimmyk
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Hej mam taką sprawę w związku z tymi koszulkami BBL (pomarańczowe).
Na chwilę obecną nie ma możliwości zakupienia ich na zajęciach co oczywiście może się zmienić w bliżej nieokreślonej przyszłości oraz nie ma pełnej rozmiarówki w ofercie. Mam taki pomysł żeby nie tracić na koszcie przesyłki (13pln przy przedpłacie na konto) można by zorganizować takie zbiorowe zamówienie i podzielić ten koszt na więcej osób, zawsze taniej wyjdzie. Rozmiarówka jest faktycznie nietypowa co znaczy że jest po prostu większa... Ta niebieska co Treneiro ma na zajęciach to M i jest tylko ciut mniejsza od mojej Asicsowej XL (LOL), proponuję żeby każdy odjął jeden rozmiar od pożądanego i taką zamówił (najlepiej sprawdzić rozmiarówkę adasia gdzieś w sklepie, tegoroczna kolekcja). Tak więc do sedna, deklarujmy ilu nas tu siła, kto co chce, na zajęciach też można wspomnieć bo nie wszyscy zaglądają na forum, zbierzemy to do kupy i będzie można złożyć jedno zamówienie...

Kto chętny?

:)
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ