No to tak:camaieu89 pisze:Hejooo
A jest tu ktoś kto biega po centrum? jestem średniozaawansowaną biegaczką, chętnie umówie się na wspólne wybiegania Tym bardziej - zgodnie z wcześniejszym postem - Półmaraton Bytomski się zbliża i fajnie by było się do niego przygotować
Do wszystkich biegających po Miechowickich Lasach? Można się kiedyś z Wami zabrać? Osobiście nigdy tam nie byłam (w samym Bytomiu mieszkam dopiero 7 miesięcy) i jakoś mam obawy przed zapuszczaniem się w las w pojedynkę? Da się tam zgubić? Jest bezpiecznie względnie, czy lepiej sobie odpuścić bieganie bez maczety?
- po centrum, tzn. w Parku Miejskim biega ekipa, która nazywa się BTM Runners. Znajdziesz ich na facebooku. Umawiają się na tzw. "Ćwiartki" biegowe we czwartki o 18:30 przy wejściu do Parku od strony Urzędu Miasta. Biegają ok. 4 pętle po Parku to wychodzi ok. 10 km ale dzielą się też na grupy w zależności od tempa i stopnia zaawansowania.
- Miechowicki Las.
Ależ proszę bardzo! Zapraszam
Zwykle we wtorki i czwartki o 18:15 spod przychodni przy ul. Stolarzowickiej 108. W weekendy różnie. W soboty o 9:00 (ale jutro wyjątkowo o 8:55 w innym miejscu - Szkoła im. Kenedy'ego ul. Nickla 19, bo jest tam jakaś impreza sportowa organizowana). A w niedziele to już bardziej indywidualnie. Zgubić się oczywiście można w lesie dlatego lepiej zacząć w grupie i poznać okolicę.
Znajdziesz nas też na facebooku --> Miechowicka Grupa Biegowa.