Lekki, sobotni bieg Grupy Trójmiasto 26.7.2003
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
OK 10-ta
biegowa recydywa
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Mija poludnie, Olek sie zgodzil na godz 10:00, nikt nie wystapil z inna propozycja - tak wiec:
Sobotnie spotkanie Grupy Trojmiasto bedzie mialo miejsce pod stadionem SKLA na ul.Wybickiego w Sopocie o godz 10:00. :)
Sobotnie spotkanie Grupy Trojmiasto bedzie mialo miejsce pod stadionem SKLA na ul.Wybickiego w Sopocie o godz 10:00. :)
[url=http://www.grupatrojmiasto.digimer.pl]Grupa Trójmiasto[/url]
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Fajnie się dzisiaj biegało w deszczu. Las cały w mgłach wydzielał jakieś takie odurzające zapachy. Ciepły deszcz, plumkanie i żadnego psiarza. Ciekawe czy buty wyschną do jutra.
biegowa recydywa
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Dzisiejszy bieg sobotni okazał się szczególny. W związku z zawodami w Lęborku mieliśmy dramatycznie niską frekwencję /tylko DaB i Olek/. Za to mieliśmy gościa z drugiego końca Polski, o forumowym nicku Grek. Trasa była improwizowana. Meandrowaliśmy po TPK gawędząc o różnych - biegowych i nie tylko sprawach. Przebiegliśmy razem ok. 14 km. Darek nas w pewnym momencie opuścił i pobiegł przez las do Wrzeszcza - zaliczając kolejnego długasa. Mi też wyszedł długi bieg, bo pod stadion pobiegłem lasem /8 km/ - razem pi x drzwi 22 km. Po biegu z Grekiem posiedzieliśmy jeszcze przy herbacie odkrywając zaskakujące pozabiegowe paralele w naszych życiowych losach.
Jesteśmy wstępnie umówieni na środowy bieg gdyńskiej odnóżki GT - zapowiada się skład Grek, Grzechu, Olek. Może ktoś jeszcze dołączy - planujemy ok. 23 km w tempie 6min./km
Jesteśmy wstępnie umówieni na środowy bieg gdyńskiej odnóżki GT - zapowiada się skład Grek, Grzechu, Olek. Może ktoś jeszcze dołączy - planujemy ok. 23 km w tempie 6min./km
biegowa recydywa
- Masiulis
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
ja jesli tylko bede mogl to chetnie dolacze
"Nie ma drogi do szczescia - szczescie jest droga"
"Nie ma drogi do szczescia - szczescie jest droga"
- Kazig
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
No to coś widzę, żę może być nowy rekord frekwencji, bo być może będzie WojT z kolegą Tomkiem. No i ja też biegnę. Kto jeszcze? No i czemu jak nic nie wiedziałem o greku? Cieszę się, że udał się Wam bieg. Ładnie to opisałeś Olek, lubię biegać, kiedy dziwnie w koło, znaczy nie zwyczajnie.
Pozdrawiam. Kazig.
Właśnie zauważyłem, że kolega grek ma biegać z GT Gdynia w środę? Nie nie nie, GT Gdańsk - chce nagocjować..
Pozdrawiam. Kazig.
Właśnie zauważyłem, że kolega grek ma biegać z GT Gdynia w środę? Nie nie nie, GT Gdańsk - chce nagocjować..
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Grekowi bardziej odpowiadało gdyńskie tempo biegu. W tej kwestii gdańszczanie dotychczas byli pryncypialni, nie było mowy o negocjacjach. No ale ale proszę bardzo negocjujmy. :)
biegowa recydywa
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Grek zrobil nam niespodzianke w sobote. Ale byc moze zrobi nam jeszcze niespodzianke w nastepna sobote, bo zdaje sie wspominal, ze zostaje nad morzem jakis czas i moze zjawi sie na spotkanie za tydzien.
Troszke pobladzilem wracajac z sobotniego spotkania. Przez jakis czas platalem sie po jakichs krzakach miedzy Swiemirowska Dolina a Pacholkiem i jak juz dotarlem w znajome tereny to bylem pokasany przez gzy i inne komary, a pragnienie dokuczalo mi tak bardzo, ze zdecydowalem sie zrobic sobie przerwe i znalezc jakis wodopoj. Pozniej szlo mi juz jak z platka. Sobota byla dla mnie wiec dosc pracowita ~24km. W niedziele tez bylo ostro - 22km. To byl ostatni tydzien ostrych biegow przed maratonem i przez najblizsze tygodnie drastycznie zmniejszam kilometraz, a od 8.08 przerwa przedstartowa.
Troszke pobladzilem wracajac z sobotniego spotkania. Przez jakis czas platalem sie po jakichs krzakach miedzy Swiemirowska Dolina a Pacholkiem i jak juz dotarlem w znajome tereny to bylem pokasany przez gzy i inne komary, a pragnienie dokuczalo mi tak bardzo, ze zdecydowalem sie zrobic sobie przerwe i znalezc jakis wodopoj. Pozniej szlo mi juz jak z platka. Sobota byla dla mnie wiec dosc pracowita ~24km. W niedziele tez bylo ostro - 22km. To byl ostatni tydzien ostrych biegow przed maratonem i przez najblizsze tygodnie drastycznie zmniejszam kilometraz, a od 8.08 przerwa przedstartowa.