Buty do lasu

licht
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 45:54
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam, szukałbym porządnej parki do biegania po leśnych ścieżkach i bezdrożach cena właściwie bez znaczenia byle bez jakiś nieziemskich cudów, liczy się głównie zdrowie i wygoda, co polecacie na co zwrócić uwagę?
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
zukow2
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 36:00
Życiówka w maratonie: 2,52,20

Nieprzeczytany post

polecam BROOKS CASCADIA
Szafa Biegacza i http://szafabiegacza.com/
Awatar użytkownika
Tomi
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

licht pisze:Witam, szukałbym porządnej parki do biegania po leśnych ścieżkach i bezdrożach cena właściwie bez znaczenia byle bez jakiś nieziemskich cudów, liczy się głównie zdrowie i wygoda, co polecacie na co zwrócić uwagę?
las lasowi nie równy, ja po leśnych duktach biegam w normalnych butach i zyję
fajterus
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Zwróć uwagę na amortyzacje bo ona jest bardzo ważna w butach do biegania, poza tym oczywiście wygoda. Sklepów jest od wyboru do koloru. Osobiście korzystam ze sklepu sarafis, kupiłem bardzo porządne butki sprawują się już mi ponad 2 lata:).
gregd
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Czesc,
zdecydowanie polecam Asics Traubuco, mam je ponad 3 lata, przebiegłem ok 6000 km,
biegam w nich cały rok na okrągło - od +40 do -30 st C, w śnieg, deszcz, palące słońce, niemal zawsze po lasach, bagnach, piaskach itp, w kazdych warunkach komfortowo, super przyczepność, także w zimie na zmarzniętym śniegu. Kupuj je! Bardzo dobry but!
ODPOWIEDZ