Który Decathlon w Warszawie lepszy?
-
- Dyskutant
Witam, w Warszawie byłem tylko kilka razy, więc nie znam tego miasta i proszę Was o pomoc. Planuję w sobotę jechać na zakupy, żeby kupić sprzęt na zimę.
Czy Decathlon przy ulicy Mszczonowskiej 2 jest dobrze wyposażony i nie będzie tam problemów z dobraniem rozmiarów? (standardowy jestem 185cm 80kg)
Z mapki wnioskuję, że najlepiej wysiąść na dworcu W-wa Zachodnia i tam będę miał jakieś 500m do sklepu. Czy w rzeczywistości jest tak właśnie?
Pozdrawiam
Czy Decathlon przy ulicy Mszczonowskiej 2 jest dobrze wyposażony i nie będzie tam problemów z dobraniem rozmiarów? (standardowy jestem 185cm 80kg)
Z mapki wnioskuję, że najlepiej wysiąść na dworcu W-wa Zachodnia i tam będę miał jakieś 500m do sklepu. Czy w rzeczywistości jest tak właśnie?
Pozdrawiam
-
- Zaprawiony W Bojach
lepszy to pojęcie względne, jak już jednak przyjeżdżasz to proponuję Targówek, jest znacznie większy wybór, czytaj więcej miejsca dla działu BIEGANIE
Tomek
- Bouli
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Tak jak Tomek napisał - znacznie większy jest ten na Targówku i zaopatrzenie w sprzęt do biegania dużo większe. Na ten koło Reduty szkoda czasu zaopatrzenie mierne.
Byłem w obydwu w poprzednim tygodniu i ... jeżeli jedziesz po buty to lepiej podjedź do Intersport a np. w Arkadii albo do Factory na Ursusie - outlet często tanie wycofane z kolekcji egzemplarze (prawie wszystkie firmy także Asics czy New Balance) .
Co do pozostałych ciuchów to Decathlon jest bezkonkurencyjny w aspekcie finansowym, ale tylko marki Decathlon.
Byłem w obydwu w poprzednim tygodniu i ... jeżeli jedziesz po buty to lepiej podjedź do Intersport a np. w Arkadii albo do Factory na Ursusie - outlet często tanie wycofane z kolekcji egzemplarze (prawie wszystkie firmy także Asics czy New Balance) .
Co do pozostałych ciuchów to Decathlon jest bezkonkurencyjny w aspekcie finansowym, ale tylko marki Decathlon.
-
- Dyskutant
Lepszy, w tym sensie, że większy wybór ciuchów do biegania, żeby nie było problemów, że akurat np. zabraknie jakiegoś rozmiaru. (oczywiście zawsze się tak zdarzyć może, ale pytam w którym z tych dwóch jest mniejsze prawdopodobieństwo na takie coś)
Chcę kupić 2 koszulki do biegania, bluzę, wiatrówkę, leginsy i 2 pary bielizny (buty mam), więc radzicie, że lepszy będzie Targówek?
Chcę kupić 2 koszulki do biegania, bluzę, wiatrówkę, leginsy i 2 pary bielizny (buty mam), więc radzicie, że lepszy będzie Targówek?
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Zdecydowanie Targówek, a jak czegoś nie znajdziesz w Decathlonie, to jeszcze można zajrzeć na przeciwko do GOSport, chociaż tam przeważnie mało ciekawych biegowych ciuchów (raczej drogie).
W Decathlonie warto prosić sprzedawców, żeby ew. sprawdzali w systemie, czy czegoś w innym rozmiarze albo innego koloru itp. nie ma akurat w tym drugim sklepie. Kiedyś taki system działał przez ich stronę, pokazywał, co jest akurat na stanie w konkretnym wybranym sklepie.
W Decathlonie warto prosić sprzedawców, żeby ew. sprawdzali w systemie, czy czegoś w innym rozmiarze albo innego koloru itp. nie ma akurat w tym drugim sklepie. Kiedyś taki system działał przez ich stronę, pokazywał, co jest akurat na stanie w konkretnym wybranym sklepie.
- Bouli
- Dyskutant
Telefony do sklepów - pobrane ze strony firmy:
(022) 333-70-00 - Decathlon Targówek
(022) 337-73-00 - Decathlon Reduta
Skoro dokładnie wiesz po co jedziesz to zadzwoń i dowiedz się o rozmiarówkę - być może wszystko dostaniesz w tym na Reducie. Do Targówka z Dworca Zachodniego masz taksówką z 10 km a autobusem pewnie z kilkadziesiąt minut jazdy.
(022) 333-70-00 - Decathlon Targówek
(022) 337-73-00 - Decathlon Reduta
Skoro dokładnie wiesz po co jedziesz to zadzwoń i dowiedz się o rozmiarówkę - być może wszystko dostaniesz w tym na Reducie. Do Targówka z Dworca Zachodniego masz taksówką z 10 km a autobusem pewnie z kilkadziesiąt minut jazdy.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Z dworca na Wschodniej musisz dojechać tramwajem do skrzyżowania Targowej i Al. Solidarności, a stamtąd autobus 190 do końca
Tu masz rozkłady http://www.ztm.waw.pl/?c=125&l=1
Sprawdź stronę www, system lokalizacji konkretnych produktów działa (wybierasz sklep z adresem, sprawdzasz dostępność w odp. kolorach i rozmiarach).

Sprawdź stronę www, system lokalizacji konkretnych produktów działa (wybierasz sklep z adresem, sprawdzasz dostępność w odp. kolorach i rozmiarach).
-
- Zaprawiony W Bojach
ikea, praktiker, electroworld, norauto, centrum M1 z media marktem i licznymi butikami
Tomek
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
W sobotę to możesz poznawczo zajrzeć na expo na Ekidenie w okolicy Pl. Zamkowego - może coś traficz, co Ci podejdzie bardziej niż w Decathlonie 

- Erelen
- Stary Wyga
- Kontakt:
Odnośnie Ekidenu, to będzie duży wybór butów? Niestety, wszędzie gdzie jestem w Warszawie, nie jestem w stanie znaleźć butów w moim rozmiarze. W Decathlonie, jak i w Nike, są buty, które mi odpowiadają, ale brak mojego rozmiaru 

[url=http://runmania.com/rlog/?u=Galakar][img]http://runmania.com/f/0bc2281cee6042c96b80b75dba0be126.gif[/img][/url]
http://erelen.blog.onet.pl/
http://erelen.blog.onet.pl/
-
- Zaprawiony W Bojach
a jaki masz rozmiar ?
Tomek