Bieganie - LIDL - od 9. marca

Awatar użytkownika
mungo
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 37:44
Życiówka w maratonie: 3:23:50
Kontakt:

Nieprzeczytany post

heh, ja jutro atakuje Lidla na Warszawskiej w Gdańsku z samego rana, bo słyszałem że towar wyprzedaje się w mgnieniu oka :)
Planuję kupić długie spodnie, etui na telefon - w decathlonie najtańsze 40 zł, ale wygląda "trochę" lepiej i te skarpety. Zobaczę też to masło. Ciekawe czy kupię cokolwiek :)
PKO
gumka
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Mam nadzieję, że nie będzie tak źle. Ja też nastawiam się na kilka rzeczy, a nie mogę jechać rano - może się uda :hahaha:
Awatar użytkownika
maly89
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka w maratonie: 02:56:04
Kontakt:

Nieprzeczytany post

mungo pisze:heh, ja jutro atakuje Lidla na Warszawskiej w Gdańsku z samego rana, bo słyszałem że towar wyprzedaje się w mgnieniu oka :)
Planuję kupić długie spodnie, etui na telefon - w decathlonie najtańsze 40 zł, ale wygląda "trochę" lepiej i te skarpety. Zobaczę też to masło. Ciekawe czy kupię cokolwiek :)

Daj znać po zakupach jak z zaopatrzeniem na Warszawskiej to może też się wybiorę :)
Awatar użytkownika
mungo
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

ok :) to jestem już w domu. Zaopatrzenie po kilkanaście sztuk wszystkiego, więc dziś po południu może być już problem. Dla kogoś kto kupuje - rozmiarówka spodni jest dość solidnie zawyżona. Wszystkie ciuchy mam teraz w rozmiarze M - tutaj spodnie mogły być S a mam 190 cm wzrostu,ale te M też ujdą. Dla kobiet jeszcze gorzej. Moja żona w rozm. M prawie się topi a powinno być dobre. Opaska na rękę - zrobiona na odpierdziel trochę, ale za 10 zł nie ma się do czego przyczepić. Niemniej jednak maksymalny rozmiar telefonu jaki tam wejdzie to samsung galaxy ace, moja nokia lumia 800 nie weszła i brakowało jeszcze sporo. Wszystko to, co większe od takiego samsunga nie wejdzie na pewno, bo on już wchodził na wcisk. Najwięcej ludzi rzuciło się na buty, przymierzyłem nawet jakiś rozmiar jak już kurz opadł, ale były tak tandetne, że nie warto sobie zawracać głowy. Nie rozumiem zachowania ludzi więc, skoro w takim decathlonie za 70 zł też jakieś buty się już dostanie. No i na koniec: ok.70 letnia kobieta chodząca o kulach wpadająca w stoisko i wygrzebująca 2 pary butów do biegania i pulsometr - bezcenne!
Także Mały - jak coś chcesz wyrwać, to musisz się raczej pospieszyć, chociaż nie wiem czy jest sens się tak spinać, bo towar może jest tani, ale du... nie urywa :)
a! jest tydzień amerykański, więc w masło orzechowe można się zaopatrzyć.
Awatar użytkownika
mar_jas
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 0:39:59
Życiówka w maratonie: 3:28:43

Nieprzeczytany post

mungo pisze:ok :) to jestem już w domu. Zaopatrzenie po kilkanaście sztuk wszystkiego, więc dziś po południu może być już problem. Dla kogoś kto kupuje - rozmiarówka spodni jest dość solidnie zawyżona. Wszystkie ciuchy mam teraz w rozmiarze M - tutaj spodnie mogły być S a mam 190 cm wzrostu,ale te M też ujdą. Dla kobiet jeszcze gorzej. Moja żona w rozm. M prawie się topi a powinno być dobre. Opaska na rękę - zrobiona na odpierdziel trochę, ale za 10 zł nie ma się do czego przyczepić. Niemniej jednak maksymalny rozmiar telefonu jaki tam wejdzie to samsung galaxy ace, moja nokia lumia 800 nie weszła i brakowało jeszcze sporo. Wszystko to, co większe od takiego samsunga nie wejdzie na pewno, bo on już wchodził na wcisk. Najwięcej ludzi rzuciło się na buty, przymierzyłem nawet jakiś rozmiar jak już kurz opadł, ale były tak tandetne, że nie warto sobie zawracać głowy. Nie rozumiem zachowania ludzi więc, skoro w takim decathlonie za 70 zł też jakieś buty się już dostanie. No i na koniec: ok.70 letnia kobieta chodząca o kulach wpadająca w stoisko i wygrzebująca 2 pary butów do biegania i pulsometr - bezcenne!
Także Mały - jak coś chcesz wyrwać, to musisz się raczej pospieszyć, chociaż nie wiem czy jest sens się tak spinać, bo towar może jest tani, ale du... nie urywa :)
a! jest tydzień amerykański, więc w masło orzechowe można się zaopatrzyć.
W Bytomiu tez nie było łatwo...ale się udalo :hejhej:

Moja walka Blog biegowy Marcina

Komentarze
TomekM1
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 57

Nieprzeczytany post

mungo pisze:ok :) ok.70 letnia kobieta chodząca o kulach wpadająca w stoisko i wygrzebująca 2 pary butów do biegania i pulsometr - bezcenne!
.
Nie no tak buty należą się tylko biegaczom tak jak pulsometry. Nie rozumiem podejścia...

Pokrowiec na telefon rzeczywiście bardzo mały.

Pozdrawiam
TomekM
Awatar użytkownika
mungo
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

TomekM1 pisze:
mungo pisze:ok :) ok.70 letnia kobieta chodząca o kulach wpadająca w stoisko i wygrzebująca 2 pary butów do biegania i pulsometr - bezcenne!
.
Nie no tak buty należą się tylko biegaczom tak jak pulsometry. Nie rozumiem podejścia...

Pozdrawiam
TomekM
nie żałuję jej i nie oceniam, po prostu zestawienie skrajności poprawiło mi humor.
TomekM1
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 57

Nieprzeczytany post

mungo pisze:
TomekM1 pisze:
.

Pozdrawiam
TomekM
nie żałuję jej i nie oceniam, po prostu zestawienie skrajności poprawiło mi humor.

A buty w Lidlu w dotyku tandetne i plastikowe. Na moje biegania jednak wystarczą.
qwertys
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Przed 10 byłem w sklepie i wziąłem ostatnie buty w rozmiarze 45.
Moja dziewczyna tyle szczęścia nie miała- damskich rozmiarów już nie było.
Niestety nie było też koszulek innych niż xl.
Mam nadzieję że buty się nie rozpadną i będą wygodne
gumka
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Strasznej jakości ten towar, a co do rozmiarówki to rzeczywiście trzeba brać sporą poprawkę i kupować mniejsze. Ja noszę koszulkę w rozmiarze L , a ta z Lidla rozmiar M (najmniejszy) jest na mnie za duża...
danio25
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Wróciłem właśnie z Lidla i skarpetek już nie było ;< szybko ludzie ten towar rozkupili.. co do jakości butów itp. to tak czy siak za wiele nie można chcieć za taką cenę.
sojer
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Skarpetki kompresyjne za 170 zł? Jako, że w listopadzie miałem usunięty żylak lewej nogi dostałem prikaz noszenia podkolanówek uciskowych. 2 stopień kompresji można kupić w okolicach 100 zł (fakt, że lekarz wrobił mnie w swoją ulubioną firmę i kupiłem za 200, ale następne będą tańsze).
Dobrze, że piszecie o lidlu, myślałem, że akcja zaczęła się przedwczoraj i już wszystko wykupili. To ruszam na łowy okularowe :)
kawo
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

sojer pisze:Skarpetki kompresyjne za 170 zł? Jako, że w listopadzie miałem usunięty żylak lewej nogi dostałem prikaz noszenia podkolanówek uciskowych. 2 stopień kompresji można kupić w okolicach 100 zł (fakt, że lekarz wrobił mnie w swoją ulubioną firmę i kupiłem za 200, ale następne będą tańsze).
Dobrze, że piszecie o lidlu, myślałem, że akcja zaczęła się przedwczoraj i już wszystko wykupili. To ruszam na łowy okularowe :)
skarpetki po 17 zł..., a okulary to se lepiej kup w decathlonie, bo te z lidla to jakis badziew chyba i w rozmiarach dla dzieci.
matkon
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Kupiłem skarpety i żałuję. Co prawda nie mam za dużych doświadczeń z kompresją, bo dotychczas miałem wyłącznie Kanergy z Decathlonu. Te z Lidla to dla mnie po prostu długie skarpetki. Zero ucisku a i tak wziałem celowo rozmiar 43/44 zamiast 45/46. Lepiej dołożyć 30zł i wziąć te decathlonowe.
Dybkos
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Kupiłem okulary i etui na telefon. Nie jest to najwyższa półka, ale ja też nie mam ogromnych wymagań, okulary mają pozwolić mi patrzeć na drogę, a nie na słońce i do tego powinny wystarczyć, a etui spełnia moje wymagania w 100% bo chcę trzymać w nim telefon tylko "w razie W", ewentualnie klucze czy drobniaki. :spoczko:
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ