Czy ktoś zna jakiś model niedrogich butów ( 200-250 zł ) które miałby by tą strefę bardziej wzmocnioną

Jesli to u Ciebie standardowy problem, i to sprawa anatomii, to najpewniej zadne "zwykle" buty nie dadza rady.
No nie, tak to nie dziala...
Nie zrozumiales. Nie pisalem nic o zmianie nawyku.AdamKorecki pisze: ↑03 lip 2024, 14:08No nie, tak to nie dziala...
Jesli ktos tak robi dziesiatki lat, organizm / uklad kostny tak sie akurat ulozyl, to nierealne jest aby "sila woli" zmienic to akurat w trakcie 3 kwadransow biegania![]()
Moim zdaniem skup sie na przyczynie, a nie na skutkach
Nie wiem czy da się kontrolować to zadzieranie. Podczas chodzenia może tak, ale podczas biegu skupiam się na innych rzeczach, a moja podzielność uwagi jest ograniczona.
No wyglądają solidniej, co to za model?
Zadzieranie palcom moze swiadzcyc o jakichs przykurczach.hosipag pisze: ↑02 sie 2024, 17:33 Nie wiem czy da się kontrolować to zadzieranie. Podczas chodzenia może tak, ale podczas biegu skupiam się na innych rzeczach, a moja podzielność uwagi jest ograniczona.
No chyba że podczas chodzenia da się wypracować nawyk, który przeniesie się na bieganie - to jest jakaś myśl.