Witajcie,
wiecie jak to jest z rozmiarówką firmy New Balance? Chodzi mi o to jak dany rozmiar tej firmy odpowiada rozmiarom firm np. Adidas czy Nike. Jak wiem, że z Adidasa lub Nike odpowiada mi rozmiar M, ale nie wiem czy rozmiarówka New Balance jest podobna i też będzie mi pasował rozmiar M. Chciałem zakupić przez neta koszulkę firmy Balance, tylko że nigdy nie przymierzałem odzieży tej firmy, a nie specjalnie mam taką możliwość, pozostaje mi jedynie zakup internetowy. Dlatego proszę Was o opinie w sprawie rozmiarówki firmy New Balance.
Pozdrawiam
Rozmairówka New Balance
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Jesli chodzi o odziez, to z tego co mam wychodzi, ze ubrania NB wielkosci "M" nie beda mniejsze anizeli Adidas / Nike (a czasem moga sprawiac wrazenie, ze sa troche wieksze...).krzysi pisze:... wiem, że z Adidasa lub Nike odpowiada mi rozmiar M, ale nie wiem czy rozmiarówka New Balance jest podobna i też będzie mi pasował rozmiar M.
- herson
- Zaprawiony W Bojach
Ja mam odmienne zdanie, posiadam koszulki z długim rękawem ASICS L/S shirt i jedną NB.
ASICS w rozmiarze XL jest, jak na wzrost 183cm, za długa i wystaje z pod wiatrówek. NB w XL jest idealna, podobnie jak Mizuno i Adidas,.
Z własnych obserwacji: MERRELL ma lekko zawyżoną numerację i tak: XL są dla mnie zdecydowanie za duże.
Podobnie jak spodenki RAIDLIGHT, tutaj nawet L wydają się być za duże ( kto widział żeby rajtki 3/4 w pełni naciągnięte, sięgały do połowy łydki, a w pasie poza pępek.... dodam, że mam długie nogi )
ASICS w rozmiarze XL jest, jak na wzrost 183cm, za długa i wystaje z pod wiatrówek. NB w XL jest idealna, podobnie jak Mizuno i Adidas,.
Z własnych obserwacji: MERRELL ma lekko zawyżoną numerację i tak: XL są dla mnie zdecydowanie za duże.
Podobnie jak spodenki RAIDLIGHT, tutaj nawet L wydają się być za duże ( kto widział żeby rajtki 3/4 w pełni naciągnięte, sięgały do połowy łydki, a w pasie poza pępek.... dodam, że mam długie nogi )
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Mi się wydaje,że rozmiarówka NB jest podobna jak w Nike, ale gwarancji nie dam, bo niestety na każdym każde ubranie inaczej się układa. Ja niestety nawet kupując w jednym sklepie, zawsze muszę przymierzyć 2 rozmiary :/