Witam!
Czy ktoś mógłby sie wypowiedzieć na temat bokserem KALENJI Essential?
Czy warto itd.?
http://www.decathlon.pl/boxer-essential ... #avantages
Jestem na etapie poszukiwania bielizny, bo ostatnio nabawiłem sie dosyć poważnych otarć spowodowanych złą bielizna.
Z góry dzięki za pomoc,
Pozdrawiam!
Bokserki męskie KALENJI Essential
- Paweł100
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 49:42
- Życiówka w maratonie: brak
Ja takie mam i mi nia pasują, ale to może dlatego, że ogólnie nie lubię bokserek (kupiłem przez pomyłkę, bo zwykłe slipy są w tych samych opakowaniach). To znaczy - biegam w nich i dramatu nie ma, ale szczerze mówiąc nie czuję żadnej różnicy pomiędzy zwykłą bielizną a tą. Wygodna dla mnie ta sama, tyłek też nie poci się mniej.
- Kwiat
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Kontakt:
Naprawdę nie ma żadnej różnicy między dajmy na to bawełną a poliestrem z Decathlonu?
- Kroman
- Wyga
Używam ich już drugi rok i jestem bardzo zadowolony ( średnio 6 treningów w tygodniu i nawet dziury nie mają... Pancerne gacie :P).
Jakoś do tej pory nie miałem od nich otarć, tudzież innych dolegliwości, jak przy zwykłej bieliźnie.
Jakoś do tej pory nie miałem od nich otarć, tudzież innych dolegliwości, jak przy zwykłej bieliźnie.
- P@weł
- Zaprawiony W Bojach
Bardzo fajne gatki, trzymają, co mają trzymać, bardzo elastyczne i tak, jak podkreślają koledzy powyżej - nie zatrzymują wilgoci
. Porównanie ich do bawełny nie ma sensu - to jak zestawiać koszulkę bawełniana i techniczną....Biegam w nich podczas każdego treningu, faktycznie są pancerne
, znaczy - wytrzymałe
Raz jeden miałem wrażenie, że mnie lekko obtarły, ale może przyczyna była poza nimi...Jak dla mnie wygodne i komfortowe.

P@weł...
Relacje na moim foto-blogu Życie w biegu
Forumowy blog
Blogowe komentarze
Endo czyli moja aktywność
Fotki z życia wzięte
Cele 2016: 88kg i dobrze się bieganiem bawić...
Relacje na moim foto-blogu Życie w biegu

Forumowy blog
Blogowe komentarze
Endo czyli moja aktywność
Fotki z życia wzięte
Cele 2016: 88kg i dobrze się bieganiem bawić...
-
- Rozgrzewający Się
Uważam, że zdecydowanie warte tej ceny. Mam od roku, używane do biegania, rolek, nart, trekkingu w górach i wszystkich innych działań. Tak jak napisał poprzednik, trzymają wszystko na miejscu, nic nie lata z nogawki do nogawki
“Cztery litery" są suche i nie mam żadnych obtarć. Zadecydowała cena, bo liczyłem się z tym, że jak coś będzie nie tak, to wylądują w koszu. Pomyślałem, że jeśli ta forma zda egzamin, to kupię jakieś inne o "kosmicznej technologii"...tymczasem po 2 tygodniach dokupiłem jeszcze jeden komplet tych samych, bo okazało się, że w moim wypadku, świetnie spełniają swoje zadanie. Jak mnie NASA wyśle na Marsa, to kupię sobie lepsze 

-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 44:57
- Życiówka w maratonie: 03:29:31
Mam takie i są dobre tzn. wszystko dobrze trzymają. Natomiast mam też model SH500
http://www.decathlon.pl/szorty-sh500-id_8199602.html
i jakoś lepiej się w nich czuję podczas normalnie i podczas biegu.
http://www.decathlon.pl/szorty-sh500-id_8199602.html
i jakoś lepiej się w nich czuję podczas normalnie i podczas biegu.