Endomondo-brak polskiego lektora
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Panie i panowie, dużo było już na temat endomondo, ale tego nie umiem znaleźć:/ wczoraj zassałem z netu endomondo pro(nowy tel) i niestety ale nie umiem poradzić sobie z lektorem:/pojawia mi sie komunikat "skonfigurowac syntezator mowy ( TTS) i jak to daje nie ma do wyboru jezyka polskiego:/ moze ktos cos wie?? albo poda mi jakis link z którego sciągne normalna wersje endomodo gdzie bedzie lektor POlski?? z góry dziękuje:)
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
no i teraz sam już nie wiem- mój kolega twierdzi ze on ma wskazówki po polsku, no ale najwidoczniej będę musiał sam usłyszeć aby w to uwierzyć;) Wiec proszę się wypowiadać na ten temat;) czy moze ktos jeszcze oprócz mojego kolegi tez ma polskiego lektora??;)
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 00:56:52
Ściągasz SVOX polski i w ustawieniach fona ustawiasz aby korzystał z tego właśnie profilu dla wszystkich aplikacji. Powiem szczerze ,że jak usłyszałem tę łamaną polszczyznę to wolę już angielski.
- moonfall84
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 52:00
Potwierdzam. Powrót do angielskiego nieunikniony....DamianS pisze:Ściągasz SVOX polski i w ustawieniach fona ustawiasz aby korzystał z tego właśnie profilu dla wszystkich aplikacji. Powiem szczerze ,że jak usłyszałem tę łamaną polszczyznę to wolę już angielski.