Problemz doborem obowia

boxer87
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Mam Stopa pronująca wiec szukam butow z oznaczeniem systemu control, motion control , stability ale nigdzie nie moge odszukac info odlacznie takowego systemu w butach nike , adidas czy puma.Na sklepach internetowych nie ma wzianki odlacznie systemu wspomagajacego bieg ... czym mam sie kierowac w wyborze nowego obowia , albo jakies konkretne modele jak znacie :)
pozdrawiam
PKO
Awatar użytkownika
wysek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 32:34
Życiówka w maratonie: 2:43
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Nike - odpowiada za to system Dynamic Support, który znajduje się w butach z serii Lunarglide. Jest też model Nike Zoom Structure Triax, który posiada system Footbridge.

Adidas posiada system moderator, pro moderator, pro moderator+. Jest to pianka po zwiększonej gęstości. Buty dla osób potrzebujących dodatkowej stabilizacji w nomenklaturze Adidasa: Sequence, Stability, Salvation.

Z kolei Puma posiada system Arch Tec, IdCell. Modele dla Ciebie: Puma Complete Itana, Puma Vectana, Puma Faas 800.

Pozdrawiam
Obrazek
Biegacz, bloger, trener biegania
boxer87
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Jeszcze tylko mam pytanko czy osoba ktora ma stope naturalna , zakupi sobie buty z wspomaganiem stopy bedzie to negatywnie odbijac sie na jakosci biegu lub bedzie przeszkadzać?

btw

Dzieki za info :)
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ