Witam!
Czy aplikacja endomondo dziala na telefonie SAMSUNG GALAXY ACE lub SONY ERICSSON NEO V ? Chcialabym zaczac korzystac z tej aplikacji, a kupuje nowy telefon, wlasnie ktorys z wymienionych, tylko w spisie na endomondo nie ma ani jednego, ani drugiego, a np. inne galaxy sa, wiec nie wiem czy bedzie to kompatybilne. Czy ktos pomoze mi rozwiac watpliowosci?
endomondo
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
-
- Rozgrzewający Się
Dzięki! W takim razie mam nadzieję, że i na moim się sprawdzi 

- mszary
- Zaprawiony W Bojach
a dlaczego endomodo a nie np. sports-track?
Używam Sports-tracka i jestem mega zadowolony. Śmiga mi na niokii E72 i pewnie trochę przekłamuje, ale naprawde parę metrów.
Używam Sports-tracka i jestem mega zadowolony. Śmiga mi na niokii E72 i pewnie trochę przekłamuje, ale naprawde parę metrów.
-
- Rozgrzewający Się
witam, a kto mi powie jak zamiescic np na fejsbuku fotke z mapą. bo nie mam pojecia jak ja skopiowac na fejsa. prowadze treningi nordic walking i chcialbym zamieszczac odleglosc zeby ludzie mogli sobie sprawdzac po treningu. plik eksportuje sie w jakis dziwnych rozszerzeniach i moj win nie chce tego odtworzyc. pomocy.
- Gregz
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 46:42
Musisz wejść w ustawienia w swoim profilu (na stronie endomondo), kliknąć POŁĄCZ i zaznaczyć "Automatyczna publikacja treningów na osi czasu na Facebooku".gymsport pisze:witam, a kto mi powie jak zamiescic np na fejsbuku fotke z mapą. bo nie mam pojecia jak ja skopiowac na fejsa. prowadze treningi nordic walking i chcialbym zamieszczac odleglosc zeby ludzie mogli sobie sprawdzac po treningu. plik eksportuje sie w jakis dziwnych rozszerzeniach i moj win nie chce tego odtworzyc. pomocy.
Można też nie włączać tej funkcji i samemu decydować, który trening pokazać na FB - musisz na stronie wejść do konkretny trening i kliknąć PUBLIKUJ (później FB).
I tyle ...