endomondo problem z importem
- papillon
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Do tej pory nie miałam problemu z importowaniem treningów z telefonu nokia. Posiadam wersje bezpłatną endomondo. Dzisiaj podczas importu 2 treningów coś się stało, nie wiem co bo nic nie robiłam inaczej, po prostu nie zaimportowały się na stronę a w telefonie są odhaczone na zielono, jakby transfer się udał. Teraz mam tylko opcję kasowania treningów, a nie uploud.
Czy mogę coś zrobić by je jeszcze raz zaimportować?
Jak podłączam tel przez usb, to mi endomodo znika z pulpitu...
Włączyłam start trening na kilka sek i wchodząc do Historii kliknęłam w tel aplouduj wszystko, w nadziei że jeszcze raz to przerzuci do programu, ale nic z tego.
miał ktoś taki problem?
Czy mogę coś zrobić by je jeszcze raz zaimportować?
Jak podłączam tel przez usb, to mi endomodo znika z pulpitu...
Włączyłam start trening na kilka sek i wchodząc do Historii kliknęłam w tel aplouduj wszystko, w nadziei że jeszcze raz to przerzuci do programu, ale nic z tego.
miał ktoś taki problem?
"Ból jest nieunikniony, cierpienie jest wyborem." Tak więc cierpieć nie zamierzam!
-
- Stary Wyga
mam identyczny problem ,
nie załadowało mi treningu ,
ktoś ma jakiś pomysł ?
nie załadowało mi treningu ,
ktoś ma jakiś pomysł ?
- papillon
- Zaprawiony W Bojach
no może ktoś nam coś poradzi? ja próbowałam już chyba wszystkiego. Cały sęk w tym, że trening można importować raz, a mój jakby zaiportował się ale fikcyjnie, bo go nie ma a telefon odhaczył import... czy da się jakoś odkliknać ten zielony ptaszek w telefonie?
"Ból jest nieunikniony, cierpienie jest wyborem." Tak więc cierpieć nie zamierzam!
- papillon
- Zaprawiony W Bojach
datę mam poprawną, bardzo dziękuję za sugestię... ma ktoś jakieś inne pomysły???
-
- Stary Wyga
nadal mam ten sam problem z załadowaniem treningu ,
czy ktoś ma podobnie ?
czy ktoś ma podobnie ?
-
- Zaprawiony W Bojach
Mam wrażenie, że Endomondo ma dziś trochę problemów z serwerem https://getsatisfaction.com/endomondo/t ... _correctly
Jeżeli nie przejdą to jest to typowy temat do kontaktu z pomocą techniczną...
Pozdrawiam
V
Jeżeli nie przejdą to jest to typowy temat do kontaktu z pomocą techniczną...
Pozdrawiam
V
- mar_jas
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 0:39:59
- Życiówka w maratonie: 3:28:43
też używam endomondo i tez od jakiegoś czasu zaczynają się kłopoty.... najpierw przestał mi podawać między czasy po każdym kilometrze ( tylko mówi że przebiegłem kolejny km) , wczoraj nie załadował mi wcale treningu choc w komórce go mam, dzisiaj rano w końcu było widać ten trening na stronie, ale jakoś nie do końca tak jak ma być... ( jak patrzałem w telefonie mam ok) , coś mi się zdaje ze ostatnio mają chyba kłopoty z nadmiarem danych 

-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 44:40
- Życiówka w maratonie: 03:44:07
Wczoraj był rzeczywiście jakiś problem z serwerem, ale międzyczasów nie podaje zwykle wtedy, gdy w danym miejscu są problemy z połączeniem do netu (może to też oznaczać problemy z połączeniem z konkretnym serwerem jak wczoraj)
- mar_jas
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 0:39:59
- Życiówka w maratonie: 3:28:43
Hm.... u mnie np z wczorajszego treningu nie przekazał pierwszych 3 km - mimo że w komórce je mam.... w sumie to nie wiem czy było połączenie z netem.... spróbuję jeszcze wersji z wyłączonym internetem na stałe podczas treningu i tylko w domu przez wifi pozwole mu "wrzucić" trening do bazy...piotr_j pisze:Wczoraj był rzeczywiście jakiś problem z serwerem, ale międzyczasów nie podaje zwykle wtedy, gdy w danym miejscu są problemy z połączeniem do netu (może to też oznaczać problemy z połączeniem z konkretnym serwerem jak wczoraj)
-
- Zaprawiony W Bojach
Endo od kilku dni się strasznie krzaczy. Długo pobiera dane, nie rysuje tras na bieżąco. Mam nadzieję, że to przejsciowe problemy.
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 43:56
- Życiówka w maratonie: 4:02:13
Witam,
Trochę odkopuje temat, ale mam taki sam problem. Czasem wszystko działa bez zarzutu, a czasem na stronie trasa rozrysowana jest od połowy, nie ma międzyczasów i podaję mi dziwne wartości w najlepszych odcinkach.
Mam Nokię5800 z Symbianem. W telefonie wszystko jest jak być powinno. Ma ktoś podobne problemy?
Trochę odkopuje temat, ale mam taki sam problem. Czasem wszystko działa bez zarzutu, a czasem na stronie trasa rozrysowana jest od połowy, nie ma międzyczasów i podaję mi dziwne wartości w najlepszych odcinkach.
Mam Nokię5800 z Symbianem. W telefonie wszystko jest jak być powinno. Ma ktoś podobne problemy?
5 km - 21:07 (Gdańsk, 25.04.2015)
10 km - 43:39 (Gdynia 11.11.2014)
HM - 1:39:25 (Gdańsk 26.10.2014)
M - 3:54:47 (Gdańsk 17.05.2015)
10 km - 43:39 (Gdynia 11.11.2014)
HM - 1:39:25 (Gdańsk 26.10.2014)
M - 3:54:47 (Gdańsk 17.05.2015)