Otóż jestem na etapie kupna pulsometru. Chciałbym, żeby kwota nie przekraczała 150zł, jak będzie taniej nie będę płakał

Pozdrawiam
Piotr
Posiadam go i potwierdzam, że to świetnie wykonany i porządny pulsometr.rwJasiu pisze:Osobiście pozbierałbym troszkę kasy i zakupił się w Polara Rs300x,
zakup na całe życie, polecam:)
Ale potrzebujesz te wszystkie dane VoMax etc? Z pozycji biegacza-amatora twierdzę, że pulsometry, zegarki, GPS w początkowym etapie przygody z bieganiem zabijają przyjemność z 'szurania'. Nie jest się lepszym dzięki pulsometrowi tylko dzięki zapiepszaniu na treningach. No ale nie wiem czy jesteś początkujący bo nie napisałeś nic na ten temat i poza tym jeste cep gupi amatorPiotrq pisze:Potrzebny szczególnie do treningu. Gdyby nie był bym nie kupował i nie prosił o pomocrun pisze:Piotrq - A zastanawiałeś się czy w ogóle jest Ci potrzebny pulsometr?Za taką kasę kupisz najwyżej zegarek Timex Ironaman.
Potrzebny mi jest, bo trening jest tak napisany. Powtórzę się. Nie jestem biegaczem, tylko sędziąrun pisze:Ale potrzebujesz te wszystkie dane VoMax etc? Z pozycji biegacza-amatora twierdzę, że pulsometry, zegarki, GPS w początkowym etapie przygody z bieganiem zabijają przyjemność z 'szurania'. Nie jest się lepszym dzięki pulsometrowi tylko dzięki zapiepszaniu na treningach. No ale nie wiem czy jesteś początkujący bo nie napisałeś nic na ten temat i poza tym jeste cep gupi amatorPiotrq pisze:Potrzebny szczególnie do treningu. Gdyby nie był bym nie kupował i nie prosił o pomocrun pisze:Piotrq - A zastanawiałeś się czy w ogóle jest Ci potrzebny pulsometr?Za taką kasę kupisz najwyżej zegarek Timex Ironaman.
A ten pulsometr, warto dołożyć?, czy też może polar f4? Kurde, miałem przeznaczyć minimum kasy na ten cel. Chyba obstawię za tą pierwszą Sigmą Pc3...Efektywność treningu w znacznym stopniu zależy od kontroli właściwych obciążeń. Najprostszą formą kontroli obciążenia jest pomiar tętna przy pomocy SPORT – TESTERA (do około 100 zł. można już kupić model z funkcjami, które w zupełności wystarczą – sklepy internetowe, Allegro)