bjj odpuść już sobie. Fascynuje cię MMA super, chociaż w dzisiejszych czasach to męskość raczej mierzy się tym, czy potrafisz zapewnić rodzinie życie na odpowiednim poziomie, a nie to co sobie roisz w głowie i co tam próbujesz sobie udowodnić... problemy masz jak nastolatek, a ty już mocno po trzydziestce...
Qba Krause pisze:widać, że zoltar rękach core'ów nie miał a na pewno na nogach. te buty są dużo bardziej "mini" niż Base i Form, dla porównania z butami,
To oczywista oczywistość, pojechałem dzisiaj specjalnie by je przymierzyć do sklepu (macałem kiedyś w Sport Guru ale chyba FORM), a tu na drzwiach kartka z mniej więcej takim napisem: "Sklep w dniu 27-28 nieczynny. Szukajcie nas na Expo MW". A tak bardzo chiałem za jedyne 379 zł zostać trendseterem
Qba nie mierz wszystkich swoją miarą. Ja mam mnóstwo butów tzw. biegowych (nie wiem ile dokładnie, jest tego trochę, już dawno przestałem liczyć
i wiesz co za wszystkie sam płaciłem 
), nie będę się z tobą przekomarzał... ale akurat MT10 nie mam i mieć nie będę... to już nie jest modny model