Trusio pisze:No właśnie - ten zestaw getry + longsleeve mnie też zainteresował, jednak z rozmiarówką mam wątpliwość. Chudym, a wysokim - 192 cm wzrostu przy jakichś 100-110 w klatce (coś w ten deseń). Nie chciałbym kupić ciucha za krótkiego, ale niedobrze też, żeby był za luźny. "L-ka" jak u kolegów powinna pasować, czy może XL raczej, ze względu na długość? Ktoś z podobnymi wymiarami mógłby się wypowiedzieć?
I jak wygląda sprawa z bokserkami ze stoora - komentarzy było zaledwie kilka i w większości dość mylących...?
Kurcze - myślę, że wybierając L możesz mieć problem z rękawami i nieco mniejszy (jeśli nie masz przesadnie długich nóg) z nogawkami... Napisałbym do producenta. Ja mam 180 cm i rękawy jak je wyciągnę na maksymalną długość, sięgają mi do połowu dłoni. Bez wyciągania - po zwykłym włożeniu na siebie longsleeva, rękawy leżą normalnie. Wydaje mi się, że u Ciebie mogłyby być ciut za krótkie. Co do nogawek getrów, to na upartego zaciągnę je nawet na piętę

, ale znowu między nami jest 12 cm różnicy - nie wiem czy to nie za dużo... Jednoznacznie nie potrafię powiedzieć, co powinieneś wybrać.