oczywiście, że tak. jednak nie o tym tutaj mowa. mowa jest o tym, że pewne rzeczy kiepsko wyglądają - nawet jeżeli ktoś je lubiGinger pisze: Osobiście stałabym na stanowisku, by każdy biegał w tym, w czym lubi.
Strój na zimę
- WojtekM
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Go Hard Or Go Home
-
gocu
- Zaprawiony W Bojach

Kolejny twardogłowy. Nie dociera do ciebie, że to co dla ciebie wygląda kiepsko innym się podoba? Wydawałoby się że to oczywiste - dla mnie jest niepojęte, że dorosły człowiek może być taki ograniczony i nie rozumieć tego.WojtekM pisze: mowa jest o tym, że pewne rzeczy kiepsko wyglądają
-
pehop
- Zaprawiony W Bojach

A czy do Ciebie dociera, że to jest forum DYSKUSYJNE?gocu pisze:Kolejny twardogłowy. Nie dociera do ciebie, że to co dla ciebie wygląda kiepsko innym się podoba? Wydawałoby się że to oczywiste - dla mnie jest niepojęte, że dorosły człowiek może być taki ograniczony i nie rozumieć tego.WojtekM pisze: mowa jest o tym, że pewne rzeczy kiepsko wyglądają
Parafrazując - nie dociera do Ciebie, że to co Tobie się podoba dla innych kiepsko wygląda?
"Niezależnie od okoliczności zewnętrznych, każdy ma niezbywalne prawo spieprzyć swoje życie tak, jak uważa to za stosowne" - by mój ojciec
- f.lamer
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: czydzieści9ipół
- Życiówka w maratonie: czydzwadzieścia
tak, wojtekm rzeczywiście zastrzegł że to wyłącznie jego osobista opiniapehop pisze:nie dociera do Ciebie, że to co Tobie się podoba dla innych kiepsko wygląda?
Self-improvement is masturbation.
Now, self-destruction…
Now, self-destruction…
- WojtekM
- Zaprawiony W Bojach

f.lamer, cieszę się, że jesteś uważnym czytelnikiem i zauważyłeś, że wyraźnie zaznaczyłem gdzieś powyżej, że jest to moja opinia.f.lamer pisze:tak, wojtekm rzeczywiście zastrzegł że to wyłącznie jego osobista opiniapehop pisze:nie dociera do Ciebie, że to co Tobie się podoba dla innych kiepsko wygląda?
autocytat tutaj, voila:
WojtekM pisze: ja wyrażam zwyczajnie opinie moją i moich znajomych - szorty na leginsach wyglądają zwyczajnie kiepsko i tyle. jeżeli to kogoś nie razi i chce tak biegać, bo mu się to podoba, czy cóś, to przecież niech tak biega.
Go Hard Or Go Home
- Ginger
- Stary Wyga

Całe szczęście, że mamy wolność chociaż w tym zakresie, by nosić także kiepsko wyglądające - zdaniem innych - rzeczy.WojtekM pisze:oczywiście, że tak. jednak nie o tym tutaj mowa. mowa jest o tym, że pewne rzeczy kiepsko wyglądają - nawet jeżeli ktoś je lubiGinger pisze: Osobiście stałabym na stanowisku, by każdy biegał w tym, w czym lubi.
- WojtekM
- Zaprawiony W Bojach

nie, no Ginger, nie przesadzaj. mamy wolność w wielu zakresach, na wielu polach. nie tylko w tym przecież. aż tak źle u nas nie jest.
Go Hard Or Go Home
-
Qba Krause
- Zaprawiony W Bojach

kuchnia jak mnie wkurzają te wszystkie koboty z 4 postami...
- HeavyPaul
- Zaprawiony W Bojach

- Kontakt:
Czołem!
Jakiż ciekawy wątek! Nie wierzę, że wcześniej go przegapiłem...
Przejrzałem poprzednie wpisy i zauważyłem opinię jakoby każdy powinien biegać tak jak mu wygodnie
Każdy powinien biegać tak, żeby ładnie wyglądało i komponowało się z ogólną estetyką otaczającego krajobrazu i UWAGA - ogłaszam wszem i wobec jak jest ładnie: ładnie jest w spodenkach na leginsy!!! Jest to moje oficjalne stanowisko i zresztą jedyne słuszne stanowisko, więc dalsza dyskusja jest całkowicie bezcelowa.
Pozdrawiam
Paweł
Jakiż ciekawy wątek! Nie wierzę, że wcześniej go przegapiłem...
Przejrzałem poprzednie wpisy i zauważyłem opinię jakoby każdy powinien biegać tak jak mu wygodnie
Pozdrawiam
Paweł
Mój BLOG: Heavy Runs Light
Aktualne informacje o testach + duża dawka zdjęć na moim profilu na FACEBOOKU
Dla spragnionych zdjęć INSTAGRAM
Aktualne informacje o testach + duża dawka zdjęć na moim profilu na FACEBOOKU
Dla spragnionych zdjęć INSTAGRAM
-
pehop
- Zaprawiony W Bojach

Zgoda, ale tylko pod warunkiem, że biegacz/ka do kompletu na nogach będzie mieć sandały. Jeżeli buty, to leginsy bez spodenek :pHeavyPaul pisze: [ciach] ładnie jest w spodenkach na leginsy!!! Jest to moje oficjalne stanowisko i zresztą jedyne słuszne stanowisko, więc dalsza dyskusja jest całkowicie bezcelowa.
Pozdrawiam
Paweł
"Niezależnie od okoliczności zewnętrznych, każdy ma niezbywalne prawo spieprzyć swoje życie tak, jak uważa to za stosowne" - by mój ojciec
- WojtekM
- Zaprawiony W Bojach

tak, ale sandały + skarpetki :D razem ze shortami będzie kompletpehop pisze: Zgoda, ale tylko pod warunkiem, że biegacz/ka do kompletu na nogach będzie mieć sandały. Jeżeli buty, to leginsy bez spodenek :p
Go Hard Or Go Home