Mój błąd kup ekideny i przerób je wg instrukcjif.lamer pisze:protestuję!kruczek79 pisze:Kup Road Glove
to wątek o zenkach, kup ekideny!

Mój błąd kup ekideny i przerób je wg instrukcjif.lamer pisze:protestuję!kruczek79 pisze:Kup Road Glove
to wątek o zenkach, kup ekideny!
Nie stać Cię na to.OLE12345 pisze:Jak mi wydziergasz Ekideny to z przyjmnością je kupie;]
To jest wątek "Kalenji -TUNING". Nie wydaje ci się, że twoje posty są nie na temat?OLE12345 pisze:A więc 2 opcje :
1. Road glove + Eliofeet na zmianę. SAME ROAD GLOVE nie wchodzą w grę bo nie chce/nie mogę ograniczać kilometrażu.
2.Kupuję Skechers Go Run i w nich szlifuję technikę.
Ostatecznie za którą opcją się opowiadacie?
chciałabyś chciałaJurek z Lasu pisze:Kup Ekideny i je wyszlifuj; Twoja technika dostanie niesamowitego kopa; będziesz później wszystko szlifował.
Ta, też to sugerowałem.Tymek Sapa pisze:jaka jest zywotnosc kalenji 50 po tuningu?
yacool, myslales o tym zeby zczac oficjalnie produkowac takie buty? pan Suzuki tez zaczynal od domowych przerobek dla znajomych (rowerow na motorowery),a chetnie bym zobaczyl w sklepie, i pewnie nie tylko ja, polska konkurencje dla minimusow czy fivefingersow za 5 stow
Taki biznes jest z góry skazany na porażkę. To jest dziedzina z konkretnymi korporacjami z miliardowymi budżetami. Luki w branży trzeba szukać gdzie indziej. Buty to 100% wtopa. Lepiej niech zostanie amatorski DIY i ta satysfakcja z utarcia nosa największymyacool, myslales o tym zeby zczac oficjalnie produkowac takie buty? pan Suzuki tez zaczynal od domowych przerobek dla znajomych (rowerow na motorowery),a chetnie bym zobaczyl w sklepie, i pewnie nie tylko ja, polska konkurencje dla minimusow czy fivefingersow za 5 stow