[quote="rufuz"]Tylko nie pomylcie przypadkiem, ze moje teorie spiskowe maja jakikolwiek zwiazek z rocznica stanu wojennego

- haha! nawet przez chwilę o tym nie pomyślałem

Też trochę dziwnie się czuję pisząc coś innego niż redaktor naczelny, bo to w końcu redaktor naczelny, gościu, który się musi na tym znać i wierz mi, tym większe jest moje zdziwienie całą tą sytuacją. Co do czekania na software, to w pełni podzielam Twoje zdanie na ten temat, tylko, że ja nie użyłbym tak lekkich słów ;D Chcę trenować ze sprawnym sprzętem od razu, a nie kupić sprzęt, patrzeć na niego pół roku i czekać aż ktoś łaskawie naprawi jego działanie. Czułbym się conajmniej oszukany. A co do moich wypocin dot. wadliwego działania na różnych kontynentach, to jest to tylko teoria, która sprawdziła się wcześniej w kilku przypadkach, ale nie miałem jeszcze do czynienia z takim przypadkiem z tego typu sprzętem, ale zgadzam się z faktem, iż jeśli moja teoria byłaby trafna to jest to chyba największa znana mi porażka firmy nike i tomtom. Niestety co do tego, że wszystkie satelity są amerykańskie się mylisz. Ponadto pewnie jesteśmy okłamywani co do ich ilości, ale sam wcześniej pozdrawiałem użytkowników snujących teorie spiskowe, więc na tym skończę swoją

tak właściwie czytając swój pierwszy post w tym temacie dochodzę do wniosku, że napisałem go w zbyt 'agresywnym' stylu, za co wszystkich przepraszam, szczególnie
rufuza, z którym dyskusja była najbardziej burzliwa

lepiej będzie jak przestanę się odzywać :D pozdrawiam wszystkich cieplutko, życzę coraz bardziej efektywnych treningów i braku złych doświadczeń z zakupionym sprzętem

Don't get high on your own supply.