Buty do biegania asfalt 80% +/- 250zł

Awatar użytkownika
Chamb
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

śledziłem wątek i też postanowiłem kupić. Wygodne bardzo, pierwszy bieg mega przyjemny :P
Sprawdź koniecznie jak wyleczyć łupież pstry http://szamponpstry.pl/
PKO
zeluzg
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

A ja mam pytanie. Czy Addidas Glide Boost nadają się na bieganie w lesie? Utwardzone tereny. Obecnie biegam w Nike Pegasus 32. Ale powoli szukam jakiś zamienników. Czy dostane gdzieś w rozsądnej cenie rozmiar około 29,5 cm ?
Robert
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

zeluzg pisze:Czy Addidas Glide Boost nadają się na bieganie w lesie? Utwardzone tereny. Obecnie biegam w Nike Pegasus 32. Ale powoli szukam jakiś zamienników.
To pewnie zalezy od definicji lasu - regularnie biegam w nich po drogach lesnych / sciezkach w Lesie Kabackim w W-wie, i w takiej sytuacji na pewno daja rade. Natomiast gdybys chcial pobiec w nich na przelaj, wiosna przez Puszcze Bialowieska, czy tez zrobic Bieg Rzeznika w Bieszczadach, to przypuszczam, ze moglyby sie nie sprawdzic - zbyt delikatny, "asfaltowy" bieznik.

Dawno juz nie biegalem w Pegasusach, nie wiem jakie sa teraz - ale wg mnie, Glide b. dobrze moze je zastapic.
marek84
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 38:38
Życiówka w maratonie: stara i nieaktualna
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Jeśli mowa o "wytyczonych" / "twardych" ścieżkach/drogach leśnych - tak, nadają się. Tam, gdzie biegałeś w Pegasusach to i w glide pobiegniesz.
biegam ultra i w górach :)
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ