Buty do biegania asfalt 80% +/- 250zł
- Chamb
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
śledziłem wątek i też postanowiłem kupić. Wygodne bardzo, pierwszy bieg mega przyjemny :P
Sprawdź koniecznie jak wyleczyć łupież pstry http://szamponpstry.pl/
-
- Wyga
A ja mam pytanie. Czy Addidas Glide Boost nadają się na bieganie w lesie? Utwardzone tereny. Obecnie biegam w Nike Pegasus 32. Ale powoli szukam jakiś zamienników. Czy dostane gdzieś w rozsądnej cenie rozmiar około 29,5 cm ?
-
- Zaprawiony W Bojach
To pewnie zalezy od definicji lasu - regularnie biegam w nich po drogach lesnych / sciezkach w Lesie Kabackim w W-wie, i w takiej sytuacji na pewno daja rade. Natomiast gdybys chcial pobiec w nich na przelaj, wiosna przez Puszcze Bialowieska, czy tez zrobic Bieg Rzeznika w Bieszczadach, to przypuszczam, ze moglyby sie nie sprawdzic - zbyt delikatny, "asfaltowy" bieznik.zeluzg pisze:Czy Addidas Glide Boost nadają się na bieganie w lesie? Utwardzone tereny. Obecnie biegam w Nike Pegasus 32. Ale powoli szukam jakiś zamienników.
Dawno juz nie biegalem w Pegasusach, nie wiem jakie sa teraz - ale wg mnie, Glide b. dobrze moze je zastapic.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:38
- Życiówka w maratonie: stara i nieaktualna
- Kontakt:
Jeśli mowa o "wytyczonych" / "twardych" ścieżkach/drogach leśnych - tak, nadają się. Tam, gdzie biegałeś w Pegasusach to i w glide pobiegniesz.
biegam ultra i w górach