Niby odpowiednie ciuchy, ale coś nie tak:p

kpisarz
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Dzięki za podpowiedzi. Kupiłem sobie bluzę :

http://sportowysklep.pl/?md=products&pr ... -icesky-ls

jako pierwszą warstwę dałem to termo nike, o którym pisałem na początku i efekt super na taką pogode jak teraz. Ta bluza jest cieniutka a grzeje niesamowicie
PKO
Awatar użytkownika
katekate
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 45.18
Życiówka w maratonie: 3.42.11

Nieprzeczytany post

no widzisz :hej: dobrze dobrany ciuch i biega się inaczej-lepiej :oczko:
komentarze
nic nie muszę, mogę wszystko
kpisarz
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

A czy możecie polecić jakąś bluzę z Deca? Jest kilka, nie wiem którą wybrać? Będę ją nakładał na termo na obecną pogodę.
tmtomo
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 39:13
Życiówka w maratonie: 3:17:46

Nieprzeczytany post

Wszystko zależy od Twojego odczucia temperatury, dlatego musisz to dobrać indywidualnie. Ale ogólnie w decathlonie ciuchy kalenji są w porządku jakościowe, pomijając oczywiście najtańsze wersje z promocji. Od 50-60PLN w górę możesz brać i powinno wystarczyć.
Obrazek
puchatek391
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

ja tam mam bluze za 30zł czy 40zł z deca i mimo że wygląda jak wygląda to dobrze mi się w niej biega, na kurtę tą białą kalenji za parę złotych też nie narzekam i nawet mi się podoba :)
darekc1
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Mam pytanie , to moja pierwsza jesien . Dzis -2 wiatr 6m/s odczuwalna -7 . Góre dobralem ok bylo komfortowo ale dół, ubralem leginsy na chlodne dni z decathlonu i na to srednie dresy kappa na klejnotach bylo ok ale uda i lydki za cieplo , co wy ubieracie na takie dni ?
Robert
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

darekc1 pisze:Mam pytanie , to moja pierwsza jesien . Dzis -2 wiatr 6m/s odczuwalna -7 . Góre dobralem ok bylo komfortowo ale dół, ubralem leginsy na chlodne dni z decathlonu i na to srednie dresy kappa na klejnotach bylo ok ale uda i lydki za cieplo , co wy ubieracie na takie dni ?
IMO za duzo tych ubran - osobiscie dwie pary spodni to zakladam przy -10 / - 15 (w zaleznosci od intensywnosci wiatru).

Ja przy zblizonych warunkach jak u Ciebie, biegalem dzisiaj ok. 2h i jedna para spodni wystarczyla. Mozesz ewentualnie na legginsy zalozyc luzne, krotkie spodenki - przy wietrze sie sprawdzaja, dzis kilka osob w lesie w takim zestawie mijalem (aczkolwiek tutaj czasem mozna przeczytac, ze to "malo stylowe" jest i M. Witkowski nigdy by sie tak nie pokazal ;-) - byc moze, funkcjonalnie na pewno sie sprawdza).
Awatar użytkownika
blackfish
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Robert pisze:Mozesz ewentualnie na legginsy zalozyc luzne, krotkie spodenki - przy wietrze sie sprawdzaja, dzis kilka osob w lesie w takim zestawie mijalem (aczkolwiek tutaj czasem mozna przeczytac, ze to "malo stylowe" jest i M. Witkowski nigdy by sie tak nie pokazal ;-) - byc moze, funkcjonalnie na pewno sie sprawdza).
Możesz też krótkie legginsy (takie do połowy uda) i na to długie legginsy. Nie będzie widać, tak jak krótkich spodenek na wierzchu, a cieplej ;-)
tmtomo
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 39:13
Życiówka w maratonie: 3:17:46

Nieprzeczytany post

Dokładnie. Leginsy i długie spodnie tylko na duże mrozy, a na taką pogodę wystarczają w zupełności leginsy + spodenki. A ze to niestylowe - scieżka biegowa to nie wybieg, ma byc komfortowo przedewszystkim.
Obrazek
puchatek391
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

To ja ci polecę Kalenji Elioplay, jeszcze nie było takiego zimna abym musiał zakładać dwie warstwy :hej:
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ