Poleciłbym raczej zwykłe leginsy, np. takie z Decathlonu. Ale co kto wolikrunner pisze:Kupiłem wazelinę i smaruję wew. części ud przed długimi lub szybkimi wybieganiami. Pomaga.
No a w przyszłym roku... niestety... obrzydliwe, obcisłe, gejowsko-pedalskie legginsy![]()
krunner
Obtarcia na udach od mrozu
-
Kangoor5
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
"Odbywający się przez skórę recykling energii poprawia obieg krwi, dostarczając więcej sił w życiu codziennym i sporcie." - Reebok
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas
- Rem
- Wyga

- Życiówka na 10k: 00:56:30
hej Kolego, masz cos przeciwko gejom? za takis wpis admin powinien Cie zbanowac.krunner pisze:Niestety, też mam ten problem. Pojawił się wraz z wydłużeniem dystansu i tempami.
Kupiłem wazelinę i smaruję wew. części ud przed długimi lub szybkimi wybieganiami. Pomaga.
No a w przyszłym roku... niestety... obrzydliwe, obcisłe, gejowsko-pedalskie legginsy![]()
krunner
co do legginsow: ja mam bardzo masywne uda, nie moge biegac w krotkich spodenkach, ale dobre legginsy, takie do kolana ( nie chce wymieniac nazw - ale te z Lidla są OK, zabezpieczaja uda przed otarciami.)
masz cos przeciwko gejom Kolego?
za taki tekst na zachod od naszej granicy to bys poplynal niezle.
pozdrawiam
- whitemamba
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: brak
Hej.trochę czasu minęło od założenia tematu, próbowałem sudokrem i wazelinę ale rewelacyjnych efektów nie było
więc kupiłem te nieszczęsne leginsy. Wczoraj kontrolne 30 min biegu żeby sprawdzić i faktycznie wygodniej i nie trzeba z kremami i wazeliną kombinować:) oczywiście zakładam na nie krótkie spodenki żeby narzeczonej na ataki śmiechu podczas mojego wyjścia nie narażać:)
pozdro
więc kupiłem te nieszczęsne leginsy. Wczoraj kontrolne 30 min biegu żeby sprawdzić i faktycznie wygodniej i nie trzeba z kremami i wazeliną kombinować:) oczywiście zakładam na nie krótkie spodenki żeby narzeczonej na ataki śmiechu podczas mojego wyjścia nie narażać:)
pozdro
Zmiana kodu 3 z przodu:)
10km- 39.04 @3:54 pace
HM- 1:29:03 in progress
M- 3:14:12 in progress
10km- 39.04 @3:54 pace
HM- 1:29:03 in progress
M- 3:14:12 in progress
-
animak_88
- Wyga

- Życiówka na 10k: brak 46:24
Rem pisze:hej Kolego, masz cos przeciwko gejom? za takis wpis admin powinien Cie zbanowac.krunner pisze:Niestety, też mam ten problem. Pojawił się wraz z wydłużeniem dystansu i tempami.
Kupiłem wazelinę i smaruję wew. części ud przed długimi lub szybkimi wybieganiami. Pomaga.
krunner
co do legginsow: ja mam bardzo masywne uda, nie moge biegac w krotkich spodenkach, ale dobre legginsy, takie do kolana ( nie chce wymieniac nazw - ale te z Lidla są OK, zabezpieczaja uda przed otarciami.)
masz cos przeciwko gejom Kolego?
za taki tekst na zachod od naszej granicy to bys poplynal niezle.
pozdrawiam
Zachod zachodem, a my jestesmy w Polsce i nie wszystko musimy czerpac z zachodu.
- pepek
- Stary Wyga

Jest jeszcze taka możliwość, że zakłada się spodenki typu kolarki a na to spadnie dresowe i też nie ma obtarć.whitemamba pisze:Hej.trochę czasu minęło od założenia tematu, próbowałem sudokrem i wazelinę ale rewelacyjnych efektów nie było
pozdro
- krunner
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 42:53
Nic nie mam przeciwko. A Ty jesteś przewrażliwiony. Jeśli uraziłem - przepraszam.Rem pisze:hej Kolego, masz cos przeciwko gejom? za takis wpis admin powinien Cie zbanowac.
ps. A o zachodniej fałszywej i obłudnej poprawności politycznej swoje zdanie mam. Nie czas i miejsce...
krunner