Buty - testowanie - brak kontuzji ?

Awatar użytkownika
herson
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

f.lamer pisze:
herson pisze:Co do pytania o testowanie - na pewno nie w Polsce.
bo ja wiem...
puma jednak jednorazowo na coś podobnego się odważyła - abstrahując od ocen wykonania tej akcji dokonywanych na tym forum
nie wiem czy zauważyłeś, ostatni post z tego tematu ( 18 maja ) jest mojego autorstwa i jakoś nie doczekaliśmy się odpowiedzi na zadane pytanie
jak sam wiesz, nie była to akcja dla każdego chętnego z biegu, który chciałby kupić buty
goldie77 pisze:
herson pisze:goldie77 - najlepszy sklep drugi rok z rzędu w niekoniecznie najlepszym rankingu i nic sensownego Ci nie doradzili? :nienie:
Nie było Janka G.? Myślę, że wspólnie z nim, można byłoby coś rozsądnego wybrać.

Co do pytania o testowanie - na pewno nie w Polsce. Mamy na rynku prawie wszystkie marki, a z nieobecnych, nie ma żadnej tak dużej, która wchodząc do Polski, byłaby w stanie coś takiego zaoferować.
jak ja nawet nie znam Janka G. :) nawet nie wiem jak wygląda.
ja tez go nie znam/nie znałem do czasu wizyty ( tylko z kilku testów obuwia w necie ), ale ze wszystkich czterech sprzedawców, którzy aktualnie byli w sklepie, ten obsługujący mnie, konsultował się właśnie z nim
PKO
Awatar użytkownika
f.lamer
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: czydzieści9ipół
Życiówka w maratonie: czydzwadzieścia

Nieprzeczytany post

herson pisze: jak sam wiesz, nie była to akcja dla każdego chętnego z biegu, który chciałby kupić buty
nawiązywałem nie do oferty Dominiki, a do samej akcji pumy, która była powodem założenia linkowanego wątku:
http://bieganie.pl/?show=1&cat=256&id=3757
to była akcja dla /prawie/ każdego chętnego
Self-improvement is masturbation.
Now, self-destruction…
Awatar użytkownika
strasb
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Running Warehouse wprowadza możliwość zwrotu używanego buta do 90 dni (z tym, że nie oddają gotówki, wymiana na inny model lub bon do wykorzystania w sklepie):

90 Day No Sweat Returns

Running Warehouse wants you to be completely satisfied with your purchase. Items can be returned at any point, new or used, within 90 days from the original invoice date.
To receive a refund or exchange for the full value of your purchase, products must be returned in new, store-bought condition within 90 days from the original invoice date.
Products returned in used or worn condition within 90 days from the original invoice date can be exchanged for another item, or are eligible to receive a store credit for the full value of the purchase. Please note that while we want you to be happy with your purchases, an excessive number of used returns within a twelve-month period may limit your eligibility for exchanges or store credit.
Products returned beyond 90 days from the original invoice date may be eligible to receive a store credit at the sole discretion of Running Warehouse.
Please note: PayPal refunds made more than 60 days after the original payment are considered new payments and regular PayPal fees for receiving money will incur. Running Warehouse will refund the value of the product returned; the total amount of money received will reflect the refund less any PayPal fees.
Shipping charges are non-refundable.
Awatar użytkownika
robbur
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 44:44

Nieprzeczytany post

strasb pisze:Running Warehouse wprowadza możliwość zwrotu używanego buta do 90 dni (z tym, że nie oddają gotówki, wymiana na inny model lub bon do wykorzystania w sklepie):
To piękne. 90 dni to wystarczająco dużo, żeby się przekonać, czy buty leżą. Sam już zaliczyłem kilka wpadek z butami i aż się boję kupować nowe. Z drugiej strony rozumiem sprzedawców - co mają zrobić ze zwróconym butem za np. 500 zł?
Awatar użytkownika
strasb
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Ponoć u innych firm zwrócone egzemplarze w dobrym stanie są sprzedawane ze stosowną informacją i znacznie obniżoną ceną, te bardziej skasowane gdzieś oddawane gratis.
Awatar użytkownika
herson
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ponoć to Elvis żyje :hejhej: .
Ciekawe jak to jest w rzeczywistości w runningwarehouse.
Ostatnio reklamowałem kolejny przegub napędowy i przekonałem się, że jakiekolwiek reklamacje części motoryzacyjnych, to fikcja i bujda. Tyle, że przed samym procesem reklamacji, sprzedawca przedstawiał to jako czystą formalność....
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ