Co założyć na bieliznę brubeck thermo zimą?

hohla187
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

robi sie komfortowo,ale po samym bieganiu sie tak wyziebilam ze hoho.taka terapia szokowa sie ostatnio dla mnie zakonczyla przeziebieniem stulecia, trwajacym 2 tygodnie...moze kiedys..chyba juz po prostu jestem z natury zmarźlakiem :hej:
PKO
Awatar użytkownika
Katarina
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

a to kiedy zdążyłaś? podstawowa zasada zimowa: zaczynać i kończyć treningi pod domem, jak wyjazdowy, to zabierać ze sobą suche na zmianę

w kwestii marznięcia: poniekąd wiem o czym mówisz, jakoś nieproporcjonalnie ubieram się na co dzień względem lekkości w bieganiu ;)
cats do not go for a walk to get somewhere, but to explore
Awatar użytkownika
scieslik
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Też jestem zmarźlakiem, ale górę brubecka ubieram dopiero przy -7, dołu nawet sobie jeszcze nie kupiłam - wystarczają same leginsy z meszkiem.
Ostatnio nawet nie ubieram nic na głowę, tylko buff na szyję (polecam). Fakt, że przez pierwsze kilka minut jest strasznie zimno i muszę się powstrzymywać przed szybkim biegiem, ale potem jest już ok.
Niestety nie mam tego komfortu, że zaczynam i kończę bieg pod domem - muszę dojechać do lasu ok. 5km - więc potem szybko do samochodu, maksymalne ogrzewanie i szybko do domu pod prysznic.
Zauważyłam, że kiedy zaczęłam biegać ubierałam się dużo cieplej niż teraz.
Obrazek
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ