Jaki wziąłeś?PATATAJEC pisze:Kijaszek przyszedł! Oj jakem się wymasował! A bolałooo! Dooobre!

mówiłem, że będzie dobryPATATAJEC pisze:Jak przystało na wołowatego amatora długich wybiegań - Sprinter :P
kosz mam pojemny ;PPATATAJEC pisze:Ano! Jest w sam raz - głęboko wymasował! Thx! Sorry jeszcze raz za ten zawał maili :D
jak bolało Cie wcześniej to lepiej te miejsca delikatnie na początek bo mogą być jakieś naderwania lub stany zapalne - ale przy zdrowym ciele można masować sie mocno - u mnie i mocniej tym lepiejPATATAJEC pisze:Ajaj ... chyba za mocno cisnąłem tym kijem wczoraj, bo dziś prawie się dotknąć nie mogę w te masowane miejsca! Za mocno, czy tak ma być, że ma tak boleć!? :D
Pierwszy tydzień trochę pocierpisz. Z początku żałowałem zakupy stiff sticka, bo to kijek dla jakiś masochistów. Teraz wyginam go dość mocnoPATATAJEC pisze:Ajaj ... chyba za mocno cisnąłem tym kijem wczoraj, bo dziś prawie się dotknąć nie mogę w te masowane miejsca! Za mocno, czy tak ma być, że ma tak boleć!? :D