Nike Zoom Wildhorse
- jedz_budyn
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 46:45
- Życiówka w maratonie: brak
Jeszcze drogie, zresztą jak to w sklepie biegacza... Trzeba poczekać kilka miesięcy.
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
o super że juz są. Terra Kinger2 są w forpro na razie damskie ale są .
Każda stopa ma swojego buta
, z mojego doświadczenia wiem że wildorse odpowiadają ponad 90 % osób którym je polecilem a większość jest zachwycona. Jak ktoś pisał wcześniej różnice pomiędzy 1 a 2 są minimalne , ale odczuwalne jeżeli cholewka jest tak mocna jak w pierwszej serii vel1 to nic więcej nie trzeba .
czekam na terra kinger2 ( choć one w tatry raczej nie są)
Każda stopa ma swojego buta

czekam na terra kinger2 ( choć one w tatry raczej nie są)
-
- Rozgrzewający Się
wildhorse2 rozwieją twój dylemat , terra kinger raczej na lżejszy teren lasy , łąki , "kapuściane" góry (bez skał) no i nie na błoto , wildhorse taki lekki pancernik na każdy teren w Tatrach sprawuja się idealnie a i w Bieszczadach daja rade , wildhorse2 łączy niejako atuty tych 2 pierwszych , ale to moje odczucia po przebiegnieciu 2-stówekKrzysq pisze:Ja wlasnie mam dylemat, czy Wildhorse czy Kieger. Ogolnie szukam czegos co bedzie mniej hardkorowe od Minimusow MT10 ktore posiadam i w czym bede mogl pobiec we wrzesniu w Krynicy.

-
- Rozgrzewający Się
po twardym (bita droga , wyschniete błoto , tatry wysokie itp )w speedcrosach nie pobiegasz a jak pobiegasz to podeszwe zedrzesz w mig a w wildhorsach juz tak. Ja często jak sucho w Tatrach to w asfaltówkach biegam ,małymiś pisze:A te speedcrosy jak się maja do wildhorsów?

-
- Rozgrzewający Się
shczwany pisze: A ja potwierdzę Twoje doświadczenia. Na Dynafit Run Adventure pierwszego dnia było sporo błota i niestety Wildhorsy słabo dawały radę. Za delikatny bieżnik na taką zabawę.
Co do wkładek. Na Chojniku przebiegłem po strumieniu i się zaczęło. Przy podchodzeniu pod górę coś mnie uwierało w pięty. Patrzę, a tu wkładeczki ładnie wystają z butówPoprawka i później znowu to samo. Teraz przykleiłem je klejem, bo górski strumień zaliczony to wkładka lata do przodu lub do tyłu zależnie czy podchodzę czy zbiegam
No to elegancko, to że mam dziwne nogi wiem ale "cieszy" że tutaj nie ejstem jedyny

Co do speedcrossów i wildhorsów.
Wcześniej miałem salomony ale jeszcze speedcrossy 2 (wytrzymały 6 lat

Dodatkowo dzisiejsze salomony speed 3 to szajs na 1 raz, a cena 2 razy tyle co nike

- harti
- Zaprawiony W Bojach
przemyslaw_sobczyk pisze:wildhorse2 rozwieją twój dylemat , terra kinger raczej na lżejszy teren lasy , łąki , "kapuściane" góry (bez skał) no i nie na błoto , wildhorse taki lekki pancernik na każdy teren w Tatrach sprawuja się idealnie a i w Bieszczadach daja rade , wildhorse2 łączy niejako atuty tych 2 pierwszych , ale to moje odczucia po przebiegnieciu 2-stówekKrzysq pisze:Ja wlasnie mam dylemat, czy Wildhorse czy Kieger. Ogolnie szukam czegos co bedzie mniej hardkorowe od Minimusow MT10 ktore posiadam i w czym bede mogl pobiec we wrzesniu w Krynicy.no i nie biegałem jeszcze w terra kinger2
ja Terra Kiger biore na Chudego, podobno skał tam nie ma

- jedz_budyn
- Zaprawiony W Bojach
Harti jaki dystans
czuję że będzie wynik
i tego życzę
Po wielkiej Raczy będzie już cross 

- harti
- Zaprawiony W Bojach
wynik zawsze jakiś będzie, powiem więcej, będzie życiówka w górskim ultra! :D a dystans? zdecyduję w trakcie.. ale biegnę treningowo całkowicie, a właściwie to nawet turystycznie, pierwszy raz w górach, jest duży respekt, jak przed pierwszym maratonem.. to będzie po prostu fajna (mam nadzieję) lekcja, m.in. posługiwania się kijkami..jedz_budyn pisze:Harti jaki dystansczuję że będzie wynik
i tego życzę
Po wielkiej Raczy będzie już cross
Wildhorse? pełno ich np. na allegro po 199 zł.. to jest dobra cena za te buty..małymiś pisze:Dzięki! Zatem tylko znaleźć dobra cenę
najwięcej w kolorze niebieskim: http://allegro.pl/promocja-buty-nike-zo ... 21623.html
- harti
- Zaprawiony W Bojach
Przemek, a jak z trwałością Twoich pierwszych Wildhorse'ów? bo chłopaki tu na forum narzekali na kiepską trwałość właśnie, a chcę sobie je kupić jako uzupełnienie do TerraKiger.. a te są niezniszczalne, w pierwszej parze zrobiłem ponad 3 tys. km i są tylko lekko z wierzchu naderwane, ta zewnętrzna warstwa cholewki.. podeszwa jak nowa, jeszcze w nich biegam po Puszczyprzemyslaw_sobczyk pisze:Krzysq pisze:terra kinger raczej na lżejszy teren lasy , łąki , "kapuściane" góry (bez skał) no i nie na błoto , wildhorse taki lekki pancernik na każdy teren w Tatrach sprawuja się idealnie a i w Bieszczadach daja rade ,
- jedz_budyn
- Zaprawiony W Bojach
U mnie woldhorse padły w błocie w Szczawnicy - przy przebiegu 140 km, terra kiger padły na Beskidy run adventure przy przebiegu około 500 km, w obu przypadkach cholewka wewnątrz stopy roztargana wzdłuż podeszwy, oraz na zgięciu palcy z zewnętrznych stron.
- małymiś
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 0:53:02
Raczej będę celował w Wildhorse2harti pisze: Wildhorse? pełno ich np. na allegro po 199 zł.. to jest dobra cena za te buty..
najwięcej w kolorze niebieskim: http://allegro.pl/promocja-buty-nike-zo ... 21623.html