Koszulka termoaktywna duży rozmiar

Ciamek
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 01g:01m:14s
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Cześć,
Z racji, że mi się przytyło i mam duży brzuszek szukam jakiegoś sklepu stacjonarnego we Wrocławiu gdzie znalazłbym dla siebie koszulkę termoaktywną, najlepiej i na ciepłe dni (nie uznaję tylko koszulki na gołe ciało) i coś na chłodniejsze dni. Może ktoś polecić sklep, galerię, firmę gdzie mogę coś znaleźć dla siebie? Sklepy internetowe nie wchodzą w grę.

Pozdrawiam!
PKO
LucioWisla
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 1:02:27

Nieprzeczytany post

Ciamek pisze:Cześć,
Z racji, że mi się przytyło i mam duży brzuszek szukam jakiegoś sklepu stacjonarnego we Wrocławiu gdzie znalazłbym dla siebie koszulkę termoaktywną, najlepiej i na ciepłe dni (nie uznaję tylko koszulki na gołe ciało) i coś na chłodniejsze dni. Może ktoś polecić sklep, galerię, firmę gdzie mogę coś znaleźć dla siebie? Sklepy internetowe nie wchodzą w grę.

Pozdrawiam!

Ja jestem duży i udaje mi się spokojnie kupić zawsze coś w Decathlonie - tam zerknij :)
Awatar użytkownika
kojer
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 46:03

Nieprzeczytany post

TKMaxx ale to już trzeba trafić bo miewają bardzo różnie i w różnych cenach
biksu89
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Również radzę udać się do Decathlonu, mają bardzo duży asortyment i znajdzie się coś na każdy rozmiar.
W tk-max kupiłam ostatnio dwie bardzo miłe do ciała i super przewiewne.
salomon
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Noszę rozmiar XXL,bielizna termoaktywnazawsze była trudna do znalezienia, bo ile nie jest to jakiś niespotykany rozmiar, o tyle wyglądałem w niej źle. Rękawy za krótkie, dół kusy :wrr: Nie mówię o szukaniu w sieciowych sklepach sportowych, nie lubię tej atmosfery. Cenię sobie wygodne zakupy online i w sumie nigdy bym nie przypuszczał, że dobiorę taką koszulkę (i spodenki) bez przymierzania. Brubeck po prostu uszył ubrania na mnie :hahaha:
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ