Dlatego ja kupiłem sobie drugi monitor f-my SI za niecałe 300zł i teraz mam spokój - jak mi siądzie kiedyś w S610 nadajnik będę używał nadajnika od tamtego cieniasa, bo sprawdziłem że chodzi, a bateria kosztuje 3 zł, no i mam dwa monitory jak król

Drogi Polar jeszcze drozszy? Czyli z 699 na okolo 840? Czy to aby nie przesada? Proponowalbym ludzi z Polara poinformowac, ze w Polsce nie zarabia sie tak ja w Europie.Quote: from Ryszard on 6:03 pm on Oct. 16, 2002
Z innego kraju nie opłaca się sprowadzać. Jestem najtańszy w Europie ale chyba tylko do końca roku. Dostałem dyrektywy z Finlandii, że ceny Polara w Polsce są za niskie średnio o 20% i muszę podnieść ceny.
Moja Sigma PC 14 raczej cieniasem nie jest a kosztowala okolo 250 zl. Nie lepiej Sigme bylo kupic? Chyba, ze SI to niezla marka - ja o niej nie slyszalem.Quote: from ArthurP on 9:42 am on Oct. 17, 2002
Bateria w nadajniku nie jest wymienialna, czyli nadajnik jest jednorazowy, a kosztuje 200zł.
Dlatego ja kupiłem sobie drugi monitor f-my SI za niecałe 300zł i teraz mam spokój - jak mi siądzie kiedyś w S610 nadajnik będę używał nadajnika od tamtego cieniasa, bo sprawdziłem że chodzi, a bateria kosztuje 3 zł, no i mam dwa monitory jak król, jeden na basen, drugi do lasu...