spodenki do biegania - obcieranie

zmotywowany
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam
Mam 15 lat i sporą nadwagę więc postanowiłem biegać. Ale tu zaczyna się problem, wyszedłem 3 razy pobiegać i normalnie po 5 minutach już nie mogę wytrzymać z bólu przez obtarcie. Mam grube uda i po prostu tak się obcieram, że nie mogę kroka zrobić. Czy te spodenki byłyby odpowiednie? http://allegro.pl/spodenki-do-biegania- ... 81890.html

Aha i pragnę przypomnieć, że jestem gruby i mam grube uda. Czy jak założę te spodnie to będę w nich bardzo komicznie wyglądał? W razie czego będę biegał bardzo rano lub wieczorem ;p
PKO
Duncan
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Powinny być ok. Jeżeli się krępujesz biegać w czyms takim to jest rozwiązanie. Są spodenki do biegania z wszytymi slipami więc nie obciera Cie nic, wygodnie się biega a wygląda jakbys miał zwykłe spodenki.
zmotywowany
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

tylko nie wiem jak to z tymi slipami w środku jest. Bo jak np biegam w zwyczajnych spodniach to mam pod spodem bokserki długie i je wyciągam na dół jak się tylko da ale podczas biegu one się schodzą tak jak zwyczajne majtki :hej: Nie wiem już co robić bo odechciewa mi się biegać na samą myśl o tym obtarciu.
Awatar użytkownika
mariod
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Jeśli po drodze masz Dechatlon,to są one tam po 29.99
Awatar użytkownika
glodny1988
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

po pierwsze zrezygnuj ze zwyklych bokserkow na rzecz zwyklych baciorów np. http://allegro.pl/brubeck-termoaktywne- ... 08307.html
a co do przypału zwiazanego z wyjsciem w leginsach to nie przejmuj sie, po pierwszym treningu przekonasz sie ze niczego lepszego od leginsow do biegania nie wymyslono.
Awatar użytkownika
Eddie
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

a co do przypału zwiazanego z wyjsciem w leginsach to nie przejmuj sie, po pierwszym treningu przekonasz sie ze niczego lepszego od leginsow do biegania nie wymyslono.
Jako szczęśliwy posiadacz porządnego kawała udźca podpisuję się pod tym obiema rączkami :)
Duncan
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

te wszyte się nie zwijają
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ