Burt Brooks

weeesss
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Kupiłem tak z ciekawości Brooks Adrenaline GTS-6 biegałem juz w praktycznie we wszystkich markowych firmach ta mnie jakoś zainteresowała w USA duzo ludzi w tym biega . Dałem tylko 150 zl .Jak bedzie kicha dam znać .
PKO
naczanio
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Odświeżam tak stary wątek bo nie chcę tworzyć nowego a mam pytanie odnośnie butów brooks'a

Mianowicie: kupiłem buty Glycerin 6 i jak biegnę to mam jakieś takie dziwne uczucie w lewym bucie, tak jakby się stopa ślizgała, czy coś... trochę się przestraszyłem, bo jak mierzyłem to były dobre, ale pierwsze co mi przyszło do głowy to, że są po prostu za duże :echech:
Ale pojawiło się pytanie, dlaczego jest tak z jednym? I trafiłem na wątek, że ktoś kupił i się okazało, że są jednym pudełku dwa różne buty :niewiem: (nie sprawdzałem tego)

Pytanie jest takie, co to może być? czy może być jakaś inna przyczyna? A jeśli faktycznie są za duże to co robić? A może ktoś miał podobny problem?
meszka
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Tak na szybko, jeśli but za duży i nie ma co zrobić to może kilka skarpetek założyć, nic innego mi nie przychodzi do głowy
Tylko Prawda jest ciekawa - J. Mackiewicz
jass1978
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 37:42
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

A ja przy okazji mam pytanie odnośnie rozmiarówki brooks'a. Noszę asicsy i nike w rozmiarze 42. Wg tabel producenta brooksy 42 też powinny pasować, ale wolałbym się dowiedzieć czy tak jest rzeczywiście. Jak się kupuje buty w necie to trzeba być w 100% pewnym.
naczanio
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Rzućcie jakąś radę, bo dzisiaj biegałem 11 i po takim dystansie trochę boli najpierw stopa a później noga wzdłuż piszczela od wewnętrznej strony :zero: nie jakoś strasznie, ale postawiłem sobie pytanie, czy bym w nich przebiegł maraton i niestety odpowiedź chyba brzmiałaby NIE :ojnie: A właśnie z myślą o maratonie je kupiłem
Jaka może być przyczyna i co robić :niewiem:
naczanio
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ