tutaj można ze mną dyskutować, pouczać, chwalić i krytykować

Moderator: infernal

). Tym bardziej będę trzymać kciuki i kibicować
 ). Tym bardziej będę trzymać kciuki i kibicować  

Dzięki ja Tobie też frelka! widzę, że masz już za sobą zawody i dłuższe dystanse [dla mnie 10 km to już dłuższyfrelka pisze:Witaj!!!
Jakież to wszystko podobne do moich perypetii 'sportowych' (no, może oprócz celów, bo jestem chyba za mało ambitna). Tym bardziej będę trzymać kciuki i kibicować
 ]
]
Mam nadzieję, narazie się oglądam i efektów, takich jakie bym chciała, nie widzęM&S pisze:Trzymam kciuki za systematyczność w bieganiu i blogowaniu. Ani sie obejrzysz a efekty przyjdą
 ale kiedyś przyjść muszą!
 ale kiedyś przyjść muszą!
Heh. nie Mysza tylko Maszawypass pisze:Mysza na pewno nie jesteś sama....
Będę zaglądał i kibicował !

Moja ślepa osoba przepraszamasza_zaczyna pisze:Heh. nie Mysza tylko Maszawypass pisze:Mysza na pewno nie jesteś sama....
Będę zaglądał i kibicował !

Już niedługo....masza_zaczyna pisze:Dzięki ja Tobie też frelka! widzę, że masz już za sobą zawody i dłuższe dystanse [dla mnie 10 km to już dłuższyfrelka pisze:Witaj!!!
Jakież to wszystko podobne do moich perypetii 'sportowych' (no, może oprócz celów, bo jestem chyba za mało ambitna). Tym bardziej będę trzymać kciuki i kibicować
]

Mnie wciąż spowalniają, bo zaczynam za szybko, a później wypluwam płuca - taki ze mnie porwas
 Mnie wciąż spowalniają, bo zaczynam za szybko, a później wypluwam płuca - taki ze mnie porwas   Więc to dobrze, że biegasz powyżej 6min/km
 Więc to dobrze, że biegasz powyżej 6min/km
 Jak napisałaś o tych życiowych zakrętach, to od razu naszła mnie autorefleksja. Zgdzam się z Tobą, że nasze plany to jedno, a rzeczywistość to drugie. Wracając do Twoich treningów...Chciałabyś wydlużyć swój bieg, wie jako początkująca biegaczka powinnaś adekwatnie do tego odpoczywać. Biegaj co drugi dzień. Biegaj narazie wolno. Biegaj systematycznie. Reszta przyjdzie sama. Wiem co pisze, bo sama to niedawno przerabiałam
 Jak napisałaś o tych życiowych zakrętach, to od razu naszła mnie autorefleksja. Zgdzam się z Tobą, że nasze plany to jedno, a rzeczywistość to drugie. Wracając do Twoich treningów...Chciałabyś wydlużyć swój bieg, wie jako początkująca biegaczka powinnaś adekwatnie do tego odpoczywać. Biegaj co drugi dzień. Biegaj narazie wolno. Biegaj systematycznie. Reszta przyjdzie sama. Wiem co pisze, bo sama to niedawno przerabiałam  Skup sie narazie na jednym celu.
 Skup sie narazie na jednym celu.