Krzychu M- komentarze

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

Awatar użytkownika
siena_driver
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 49:18
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Gratki za PB! Gdyby nie ten wiatr, to pewnie 40 byś złamał :)
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
mihumor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 36:47
Życiówka w maratonie: 2:48:13

Nieprzeczytany post

Na jakiej podstawie twierdzisz, że jesteś w słabszej formie? - myślę, ze brak ku temu przesłanek. Ogólnie pokutuje dziwna teza, że w formie to się jest jak rypie się na treningach 120% z uśmiechem na ustach. Ja rozumiem, że jak człowiek odpuści a nie ma wielkiego doświadczenia, nie robił tego wiele razu i brak mu rutyny to pojawia się dziwna niepewność, zawsze tak mam po odpuszczeniu niemniej nigdy się nie zawiodłem. My biegacze amatorzy mamy bardzo małe zaufanie do siebie co nie dziwi bo zaufanie buduje się długo a traci momentalnie, jeden słabszy trening wystarczy by popaść w niepewność :spoczko:
Najszybsza kupa złomu w galaktyce

Blog: viewtopic.php?f=27&t=29814&start=345
Koment: viewtopic.php?f=28&t=29813&start=2880
Awatar użytkownika
Sylw3g
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 35:56
Życiówka w maratonie: 2:57:46

Nieprzeczytany post

i luzowanie od dwóch tygodni wytrzymałości nie podtrzymywało
Jakie luzowanie? :hahaha:

Opowiadasz... Prędzej bym uwierzył, żeś po prostu przemęczony. Krzysiek, jakie warunki, taki czas. Czym tu się przejmować.
Obrazek
BLOG | KOMENTARZE
5KM-17:19 10KM-35:56 15KM-55:18 (M.Czas) 21.1KM-1:18:41 42.2KM-2:57:46
Awatar użytkownika
mar_jas
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 0:39:59
Życiówka w maratonie: 3:28:43

Nieprzeczytany post

Michał jak zwykle trafiłeś w sedno :taktak:

Krzysiek, dobry występ, nie ma co marudzić....gratuluję życiówki :usmiech:

Moja walka Blog biegowy Marcina

Komentarze
Krzychu M
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Macie racje,nie ma co marudzić i myśleć,że się jest w słabszej formie.Chciałem jednym występem zamknąć temat złamania 40-tu minut.Wszystko nie może się udawać.Teraz skupiam się na CM.A o dyszke jeszcze powalcze,jak na wiosne,to jesienią. :hejhej:
miniozam
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka w maratonie: to dla dziadków :P

Nieprzeczytany post

Jesienią to Ty za "Zająca" będziesz dla mnie robił na 10 KM :D W niedziele się widzimy gdzieś przed startem ? Muszę Ci kopa w dupę dać na szczęście bo moc i wytrenowanie jest !
( :
Krzychu M
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

miniozam pisze:Jesienią to Ty za "Zająca" będziesz dla mnie robił na 10 KM :D W niedziele się widzimy gdzieś przed startem ? Muszę Ci kopa w dupę dać na szczęście bo moc i wytrenowanie jest !
OK.Zgadamy się,gdzie i o której.Jesienią jak będziesz tak dalej regularnie trenował i trzymał niską wagę to 3-4 minuty za Tobą będe biegł.Masz dobry wiek do biegania i szybki postęp zrobisz.
miniozam
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka w maratonie: to dla dziadków :P

Nieprzeczytany post

Ja bd w Krk jako kibic. Mój "Partner Biegowy" startuje ale sam nie wie w ile to zrobi, pewnie 4h lekko nogą złamie. Jak coś to aparat może jakiś bd miał to na fotki możesz liczyć. Chciałbym się z ludźmi z forum spotkać. Na trasie gdzieś się pewnie ustawię i EXPO chcę nawiedzić.

Powiem tak że praktycznie teraz strasznie regularnie trenuję. Zobaczymy co trening szybkościowe pokażą. Jutro pierwszy trening z pulsometrem więc jestem ciekaw co mi tam pokaże. :D
( :
Awatar użytkownika
Buniek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 35:35
Życiówka w maratonie: 2:57:09

Nieprzeczytany post

To zapewne triatlonistę ubarwiającego rzeczywistość spotkałeś na treningu. Poniżej 9h Ironmana w cłej istorii tyc zawodów pokonało tylko 3 Polaków

http://pl.wikipedia.org/wiki/Polska_lista_Ironman

chyba, że on biega np. Ironmana 70.3, ale tam wynik poniżej 9h to bardzo słaby (w poznaniu limit czasowy całej imprezy 8h)
Krzysiek
Krzychu M
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Buniek pisze:To zapewne triatlonistę ubarwiającego rzeczywistość spotkałeś na treningu. Poniżej 9h Ironmana w cłej istorii tyc zawodów pokonało tylko 3 Polaków

http://pl.wikipedia.org/wiki/Polska_lista_Ironman

chyba, że on biega np. Ironmana 70.3, ale tam wynik poniżej 9h to bardzo słaby (w poznaniu limit czasowy całej imprezy 8h)
Może coś pokręciłem. :bum: Niemniej tak zrozumiałem.
Awatar użytkownika
mar_jas
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 0:39:59
Życiówka w maratonie: 3:28:43

Nieprzeczytany post

Ważne ze masz szybka diagnozę, to zawsze skraca okres leczenia :taktak:

Przyjeżdżam do Krakowa na maraton jako kibic....bedzie jakis spot forumowy? albo wspólne kibicowanie?? :usmiech:

Moja walka Blog biegowy Marcina

Komentarze
Krzychu M
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

mar_jas pisze:Ważne ze masz szybka diagnozę, to zawsze skraca okres leczenia :taktak:

Przyjeżdżam do Krakowa na maraton jako kibic....bedzie jakis spot forumowy? albo wspólne kibicowanie?? :usmiech:
Koniecznie musimy gdzieś spotakać.Mihumor i Pulchniak też w roli kibica.
Darekbe022
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Krzychu nie ma co się łamac. U mnie podobnie zdiagnozowano zapalenie.
Jestem już po kuracji, ból i opuchlizna poszły w zapomnienie. Spokojnie wyleczysz to ustrojstwo w 2-3 tygodnie i wrócisz na świeżo do treningów.
Jednak pomyśl nad zmniejszeniem objętości lub częstotliwości treningów bo może się historia powtórzyc. Widzimy się na expo :taktak:

Pozdrawiam
Krzychu M
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Darekbe022 pisze:Krzychu nie ma co się łamac. U mnie podobnie zdiagnozowano zapalenie.
Jestem już po kuracji, ból i opuchlizna poszły w zapomnienie. Spokojnie wyleczysz to ustrojstwo w 2-3 tygodnie i wrócisz na świeżo do treningów.
Jednak pomyśl nad zmniejszeniem objętości lub częstotliwości treningów bo może się historia powtórzyc. Widzimy się na expo :taktak:

Pozdrawiam
Będzie brakować tego truchtania,bo to jest jak nałóg. :hahaha: Ponieważ jest to moje hobby,a nie praca jak np.u Szosta,to nie widzę innej możliwości jak doleczyć się do końca i później powolutku rozpoczynać bieganie.
Po dwóch dniach nocnych okładów,dziś już nic nie boli,więc jestem dobrej myśli,że szybko się z tym uporam.
Dzisiaj spinning,jutro basen albo rower.
A ty kiedy wracasz do biegania?
Awatar użytkownika
mihumor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 36:47
Życiówka w maratonie: 2:48:13

Nieprzeczytany post

Oj szkoda.
Ważne, ze masz diagnozę i stan jest do opanowania. Musisz wyciągnąć z tego wnioski i bardziej wyważyć obciążenia - często jest tak, że odpoczynek to najlepszy trening. Nie szalej z tymi objętościami na przyszłość bo generalnie więcej nie zawsze znaczy lepiej, popatrz na to w dłuższym terminie. Najważniejsze jest zdrowie - zwłaszcza w pewnym wieku :spoczko:
Jakoś się spotykamy na expo w sobotę? Ja mam wstępny plan na kibicowanie taki - od ok 12 tej będę przemieszczał się z rodziną spacerowym krokiem od kącika cichego w kierunku kładki Bernatka
Najszybsza kupa złomu w galaktyce

Blog: viewtopic.php?f=27&t=29814&start=345
Koment: viewtopic.php?f=28&t=29813&start=2880
ODPOWIEDZ