Mar_jas - komentarze

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

Awatar użytkownika
mar_jas
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 0:39:59
Życiówka w maratonie: 3:28:43

Nieprzeczytany post

Provitamina pisze:Przyśnileś mi sie dzisiaj :bum: Na dodatek prowadziles na smyczy psa w czerwonych okularach :hej: Tego już za wiele :jatylko:
o boszeeeeeeeee :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Sylw3g pisze:Długa jazda na rowerze po szosie bywa nudna... ale taki długi spining jest jeszcze bardziej nudny :hej:

Na filmiku to wygląda przekomicznie :hej: :taktak:
Masz rację Sylwek....jazda na rowerze jest raczej nudnawa..i ciężko się porządnie zmęczyc..tak naprawdę to tylko dupsko zawsze boli.....ale spinning to zupełnie inna sprawa, jak zajęcia sa ciekawie prowadzone to nie ma nawet jednej chwili nudnej...instruktor tak CIę zajmie że nawet nie wiesz kiedy mija czas zajęć....mnie sie to podoba....tymbardziej ze tak jak pisałem wczesniej....mnie jest strasznie ciężko zmusić się do dużego wysiłku na rowerze....nie wiem na ile jestem przygotowany i ile bede odstawał od reszty...nigdy z zyciu nie startowałem w zawodach rowerowych.....pływanie pewnie będzie w takim czasie jak na basenie, nic nie będe szybciej, raczej na luzie żeby sie nie zmęczyc, bieganie to wszystko wiadomo, choc tez pewnie po wcześniejszym wysiłku lekko się zdziwię po 3-4km :hej: ale rower?? to największa niewiadoma....najważniejsza z trzech konkurencji i największa niewiadoma :usmiech:

Moja walka Blog biegowy Marcina

Komentarze
PKO
Awatar użytkownika
Angua
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Marcin, wprowadzasz zamieszanie w żeńskiej części środowiska :hahaha:
mar_jas pisze: Ogólnie pare rzeczy przemyślałem...trzeba zmienic strategę i podejście do pewnych spraw...ale napiszę o tym jak wrócę do biegania..:usmiech:
To czekam, bo ciekawa jestem, choć w Twoim przypadku strach się bać :oczko:
Blogowanie
Komentowanie
Obrazek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Angua :) Napatrzyłam sie na foto, na którym Marcin siedzi na rowerze...Potem pojawiają się różne sny... :hahaha:
Life is short... running makes it seem longer.

Mój blog
Popiszmy, czyli komentarze do bloga

Obrazek
=========
-----
Moje endo
Awatar użytkownika
mar_jas
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Provitamina pisze:Angua :) Napatrzyłam sie na foto, na którym Marcin siedzi na rowerze...Potem pojawiają się różne sny... :hahaha:
Aga, pamiętaj, że monitor LCD źle znoszą wilgoć..także uważaj , zeby potem nie było na mnie :hejhej: :hejhej:

Angua pisze: To czekam, bo ciekawa jestem, choć w Twoim przypadku strach się bać :oczko:
I tu Cię zaskocze bo będzie o wiele wiele wiele spokojniej...tym bardziej że przenosze sie teraz na długie dystanse :oczko:

Komentarze
Awatar użytkownika
Sylw3g
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 35:56
Życiówka w maratonie: 2:57:46

Nieprzeczytany post

U mnie z tym rowerem jest podobnie. Co prawda raptem 2 razy miałem pulsometr na rowerze, ale tętno raczej oscylowało w granicach 130 przy przelotowym tempie. Wiadomo, jakbym wcisnął w pedał, to i tętno by jakoś tam wzrosło, ale na pewno bym nie osiągnął takiej wartości jak podczas biegu - prędzej nogi by mi nie wytrzymały i musiałbym puścić.

Jeżeli umiesz pływać kraulem, to będzie dobrze i na pewno nie będziesz ostatni ;) A z racji debiutu możesz sobie porobić jakieś jaja - np: wyjść ostatni z wody i potem wyprzedzać podczas biegu :bum:

Jakby mi przyszło próbować się w trathlonie w niedługim czasie, to z wody raczej wyszedłbym jako ostatni, albo jeden z ostatnich, ale potem.... Oj takie wyprzedzanie by mnie na pewno ładnie nakręcało :hahaha:
(Przyjmując, że jednak biegowo mógłbym coś wskórać)
Obrazek
BLOG | KOMENTARZE
5KM-17:19 10KM-35:56 15KM-55:18 (M.Czas) 21.1KM-1:18:41 42.2KM-2:57:46
Awatar użytkownika
zu.zu
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Mar_jas, nie piekły Cię wczoraj uszy wieczorem? Bo myślałam wczoraj o Tobie w czasie treningu. Pierwszy raz miałam okazję na żywo zobaczyć jak ktoś w SPD glebę zalicza i mi się Twoja przygoda przypomniała. :bum:
Awatar użytkownika
rubin
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

dobre wiadomości zawsze w cenie :bum: ; jak problem namierzony, to się z nim szybciej rozprawisz;
w czym zniechęciła Cię książka Danielsa? w sumie to nie wiem, na ile przydatna jest do przygotowań pod biegi górskie - ale miałam w ręce - i pomaga poukładać wszystko w głowie :)
Awatar użytkownika
mar_jas
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

zu.zu pisze:Mar_jas, nie piekły Cię wczoraj uszy wieczorem? Bo myślałam wczoraj o Tobie w czasie treningu. Pierwszy raz miałam okazję na żywo zobaczyć jak ktoś w SPD glebę zalicza i mi się Twoja przygoda przypomniała. :bum:
Zuza o mnie pomyślała.....chyba zapadnę się pod ziemię :wstydzi:

:hej:
rubin pisze:dobre wiadomości zawsze w cenie :bum: ; jak problem namierzony, to się z nim szybciej rozprawisz;
w czym zniechęciła Cię książka Danielsa? w sumie to nie wiem, na ile przydatna jest do przygotowań pod biegi górskie - ale miałam w ręce - i pomaga poukładać wszystko w głowie :)
Czytałem wcześniej Skarżyńskiego...i choć nie ze wszystkim się tam zgadzam..jakoś tak czułem ze to ksiązka dla mnie....z takim samym nastawieniem podeszłem do Danielsa....ale jakoś chemii brak..... kilka osób na forum biega jego motodą, fajnie to wygląda, jest porządek, wszystko poukładane, spokojny przyrost wyników itd....też tak chciałem....jeszcze walczę ze sobą i tą książką..ale jakieś to takie.....hmmm..sam nie wiem...

Rubin, wiem ze pod ultra to mi nie bedzie potrzebne...ale CW to tylko przygoda i na razie nie nastawiam się na bieganie innych ultra, tak samo jak i nie nastawiam się jeszcze na tri....to tylkow ramach zabawy, spróbowania....w bieganiu po płaskim mam jeszcze kilka celów do zrealizowania :usmiech:

Komentarze
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

No to jak już wiesz, co Ci jest, to wykuruj się wreszcie porządnie! :taktak:
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Awatar użytkownika
mar_jas
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Jak potwierdzę u lekarza to wszystko opiszę.... rozwiązanie jest tak proste ze głowa boli....dzisiaj idę biegac..bo bardziej się już nie da wykurwać :hejhej:

Komentarze
Awatar użytkownika
rubin
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

https://www.facebook.com/pages/Per%C5%8 ... 5803823801

mógłbyś zabraś rodzinę - organizują fajne zajęcia dla maluchów :)
Awatar użytkownika
rubin
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... xz9fGMLI#!

w Małem Cichem spodziewaj sie podobnej atmosfery :hej:
panucci10
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 00:40:08
Życiówka w maratonie: 03:15:19
Kontakt:

Nieprzeczytany post

paluszek i główka to szkolna wymówka :bum: , teraz czas na paluszek :)! Marcin apeluje! Zmień ten zapis we Frydku na olimpijski :)!!!
Blog
Komentarze
Dzienniczek run-log

5km - 18:28 --> ParkRun - Kraków - 08.03.2014
10km - 40:08 --> Bieg Sylwestrowy - Kraków 31.12.2013
półmaraton - 01:26:20 --> XII Marzanna - Kraków 22.03.2015
maraton - 03:10:04 --> Kraków 19.04.2015
Awatar użytkownika
rubin
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Awatar użytkownika
mar_jas
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

rubin pisze:obiecałam to podsyłam :)
http://www.festiwalbiegowy.pl/festiwal- ... aR8pUrnuPM
To ja wymyslam pierwszy pretekst żeby sie wymigac..idę na weselę w ten weekend :oczko: :hahaha: :hahaha:

Widziałem to bo regularnie przeglądam strone FB w Krynicy, na który tez jestem zapisany, ale dzięki :oczko:

Komentarze
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ