Gratuluję!!! Za dobrze Ci poszło

In life you have to be hard!

Moderator: infernal
Dzięki i wzajemnieAngua pisze:Marek, jeszcze raz gratuluję świetnego biegu. Miło było Cię poznać.
Z kolegą wybieramy się w tamte rejony, znam je tylko z przelotu na połówce, ale na zdjęciach widzę że warto się zagłębić dalej w teren.
Również dzięx.rene87 pisze:Gratuluje ! Jak Aga piszę przebiegłeś swoje oczekiwania czasowe BRAWO !![]()
No i ten long .... dzisiaj ... - Masz petarde w nogach ? (ale dobrze dobrze, bedę brała z kolegi przykład i zrobię dzisiaj to samo)
Krajobrazy piękne, śmietnik to jakaś pomyłka. Masz dowód rzeczowy, możesz już coś z tym zrobić ??
Dość często bywam w lesie na grzybach i widze co tam się dopiero dzieje. Lasy pod Pyrzowicami sa jednym wielkim wysypiskiem. Masakra.acer pisze:Pierwsze to przede wszystkim gratki za fajny bieg na zawodach! Brawo.
a drugie co do śmieci no cóż "to Polska właśnie".... ja niestety jeszcze częściej mam z tym kontakt choć też muszę przyznać w moich okolicach w lesie co roku jakby trochę mniej śmieci...ale nadal są.... niestety.
A co masz na myśli mówiąc rano?mclakiewicz pisze:Warto tam zajrzeć, chociaż sam na początku byłem nieufny. Teraz biegam tam co niedzielę. Możemy się tam wspólnie kiedyś umówić ino że ja jestem poranny biegacz a to może Wam nie spasować.
Na jesień też jest.Provitamina pisze:Przecież teraz był Silesia Półmaraton...Musze to sprawdzić...