Provitamina - komentarze do blogu
Moderator: infernal
- Provitamina
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Piechu namieszał mi tylko w głowie, bo już do 3 planów byłam przekonana i ciągle zmieniam zdanie. Od dziś już basta! Biorę się za ten 10 km w 60 min. Jak go skończę to rozpoczynam plan na dychę w 50 min. Chyba tak będzie najrozsądniej
Patrycja widzę, że kalkulujesz, kombinujesz jak to bywa u kobiet Za ten półmaraton to będę Ci gorąco kibicować! Zarówno za ten kwietniowy jak i czerwcowy
Patrycja widzę, że kalkulujesz, kombinujesz jak to bywa u kobiet Za ten półmaraton to będę Ci gorąco kibicować! Zarówno za ten kwietniowy jak i czerwcowy
Life is short... running makes it seem longer.
Mój blog
Popiszmy, czyli komentarze do bloga
=========
-----
Moje endo
Mój blog
=========
-----
Moje endo
- Zaprawiony W Bojach
No a ja właśnie kurde nie wiem. To są 4 treningi w tygodniu i większy kilometraż niż biegałam kiedykolwiek. Nie chcę go nagle zwiększać o 10km. Przy czym w tym na 60min tempo jest chyba trochę za wolne a w tym na 50min za szybkie dla mnieProvitamina pisze: Rozbawiliście mnie z tym mikołajem. Arriba ja dzisiaj startuję z tym planem, który był polecany przez Piecha. Zobaczymy jak to wyjdzie
Przy ostatniej drobnej kontuzji po prostu mam pietra Nie wiem czy nie lepszy byłby po prostu dłuższy plan przy 3 treningach w tygodniu. Ja w ogóle wszystko od dupy strony robię chyba
Popisy Ani
Wasze pole do popisu
Endomondo
"The miracle isn't that I finished. The miracle is that I had the courage to start."
-John Bingham
Wasze pole do popisu
Endomondo
"The miracle isn't that I finished. The miracle is that I had the courage to start."
-John Bingham
- Piechu
- Zaprawiony W Bojach
co piechu, co piechu? wy się od piecha odwalcie :P
człowiek chce być pomocny, dobrą rada służyć a tu już prawie do ostracyzmu dochodzi!
pocałujcie mnie w... czoło :P
Arriba, nie bój się Jeśli biegasz po 30km tygodniowo to zwiększenie przebiegu o 10km nie powinno Ci zaszkodzić. Co innego gdybyś z 30 zrobiła 60.
Tym bardziej, że w planie jest bardzo dużo swobodnego, wolnego biegu
I jeśli wydaje Ci się, że 7:00 to dla Ciebie za wolno to biegaj np. 6:45-6:50
człowiek chce być pomocny, dobrą rada służyć a tu już prawie do ostracyzmu dochodzi!
pocałujcie mnie w... czoło :P
Arriba, nie bój się Jeśli biegasz po 30km tygodniowo to zwiększenie przebiegu o 10km nie powinno Ci zaszkodzić. Co innego gdybyś z 30 zrobiła 60.
Tym bardziej, że w planie jest bardzo dużo swobodnego, wolnego biegu
I jeśli wydaje Ci się, że 7:00 to dla Ciebie za wolno to biegaj np. 6:45-6:50
"W bieganiu najważniejsza jest regeneracja więc ja się nie opierdalam, ja się regeneruję!" - cyt. nieskromny autor powyższego wpisu
- Zaprawiony W Bojach
Ja właśnie do tej pory najwięcej biegałam 20km tygodniowo A tam się zaczyna od 30 a potem nagle 40, czy to ok?
Ostatnio zmieniony 12 lut 2013, 13:21 przez Arriba, łącznie zmieniany 1 raz.
Popisy Ani
Wasze pole do popisu
Endomondo
-John Bingham
Wasze pole do popisu
Endomondo
-John Bingham
- Piechu
- Zaprawiony W Bojach
Moim zdaniem nie powinno być źle Zrób sobie ten pierwszy tydzień i będziesz wiedziała czy to dla Ciebie czy lepiej sobie odpuścić, niemniej jednak i tak kiedyś będziesz musiała ten kilometraż zwiększyć jeśli traktujesz poważniej bieganie i chcesz startować w zawodach regularnie
Po pierwszym tygodniu będziesz wiedzieć więcej i ewentualnie będzie można jakoś ten plan delikatnie skorygować, chociaż generalnie szkoda by było bo zarówno wolne wybiegania są bardzo ważne jak i te mocniejsze akcenty.
Ewentualnie można będzie wziąć któryś z planów dla początkujących z bieganie.pl i zacząć go od jakiejś późniejszej fazy bo bez sensu żebyś z tym co już biegasz zaczynała od początku taki plan.
Po pierwszym tygodniu będziesz wiedzieć więcej i ewentualnie będzie można jakoś ten plan delikatnie skorygować, chociaż generalnie szkoda by było bo zarówno wolne wybiegania są bardzo ważne jak i te mocniejsze akcenty.
Ewentualnie można będzie wziąć któryś z planów dla początkujących z bieganie.pl i zacząć go od jakiejś późniejszej fazy bo bez sensu żebyś z tym co już biegasz zaczynała od początku taki plan.
Ostatnio zmieniony 12 lut 2013, 13:25 przez Piechu, łącznie zmieniany 2 razy.
"W bieganiu najważniejsza jest regeneracja więc ja się nie opierdalam, ja się regeneruję!" - cyt. nieskromny autor powyższego wpisu
- Zaprawiony W Bojach
Deal Zobaczymy jak będzie.
Popisy Ani
Wasze pole do popisu
Endomondo
-John Bingham
Wasze pole do popisu
Endomondo
-John Bingham
- Provitamina
- Zaprawiony W Bojach
Moniczko umówimy się w marcu Narazie mój bieg by przypominał drogę krzyżową. Musze nabrać trochę mocy.
Mój blog
=========
-----
Moje endo
Mój blog
=========
-----
Moje endo
- [paul]
- Wyga
Tydzień mnie nie było, a tutaj taki progres! Tylko pogratulować ;] Na pewno teraz z jeszcze większą zaciekawością, będę śledził Twoje postępy
"Kiedy mamy marzenia, ale nie próbujemy ich spełnić, życie staje się koszmarem." Darren Aronofsky
Czyli zakładamy buty i zgodnie z planem do przodu
Blog
Komantarze do bloga
Czyli zakładamy buty i zgodnie z planem do przodu
Blog
Komantarze do bloga
- cichy70
- Zaprawiony W Bojach
chyba musisz Agnieszko, iść dobiegać, bo inaczej spać nie będziesz mogła za zgryzotyProvitamina pisze: Dopiero teraz patrząc na swój trening stwierdziłam, ze coś mi sie nie zgadza. Powinnam jeszcze biec 6 min.
komenty : viewtopic.php?f=28&t=64974
- concordia
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 1h 3min
a nie 9 min?Provitamina pisze:Dopiero teraz patrząc na swój trening stwierdziłam, ze coś mi sie nie zgadza. Powinnam jeszcze biec 6 min.
-
- Rozgrzewający Się
Dzisiaj walentynki, Provitamina była już pewnie myślami na wieczornej kolacji :D Odrobi z nawiązką :D
Mój profil na Endomondo http://www.endomondo.com/profile/8415875 Zapraszam
- Provitamina
- Zaprawiony W Bojach
Ja już liczyć nie potrafię. Jest mi teraz niesamowicie wstyd. A co do kolacji... Może ktoś mnie zaprosi?
Mój blog
=========
-----
Moje endo
Mój blog
=========
-----
Moje endo
- concordia
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 1h 3min
Nadrobisz, nadrobisz
Etam kolacje, ja właśnie układam jakąś fajna playlistę na jutrzejszy i niedzielny trening :uuusmiech:
A zaraz idę walnąć Jillian, coby spalić te 10 merci.
Etam kolacje, ja właśnie układam jakąś fajna playlistę na jutrzejszy i niedzielny trening :uuusmiech:
A zaraz idę walnąć Jillian, coby spalić te 10 merci.
-
- Rozgrzewający Się
Jak nie ma chętnych to w imieniu płci męskiej tego forum wysyłam walentynkowe i mobilizujace buziaki
Mój profil na Endomondo http://www.endomondo.com/profile/8415875 Zapraszam