pozdrawiam i jeszcze raz gratuluje

Moderator: infernal

Niezłe postępy, nie powiem
  Niezłe postępy, nie powiem  

Szamotuły mam już opłaconePlatini76 pisze:..Może spotkamy się na trasie w Szamotułach, ....
 , więc do spotkania na starcie 21.10.br
  , więc do spotkania na starcie 21.10.br  

Ale muszę najpierw wrócić do formy. Co się odwlecze..
  Ale muszę najpierw wrócić do formy. Co się odwlecze..
Hehe. Na razie to ja też tylko tak chcęPlague pisze:Heh jak patrze na ten Twój plan to sam bym tak chciałAle muszę najpierw wrócić do formy. Co się odwlecze..

Aptekarska precyzja opisu przebiegu treningu i entuzjazm biją w oczy
 Aptekarska precyzja opisu przebiegu treningu i entuzjazm biją w oczy  

Czytałem gdzieś o tym w temacie tempówek kenijskich. I faktycznie było tam coś takiego pod półmaraton:mihumor pisze:.... albo 2x5km 4,55 .....
Także nie pisałem tego ale planowałem to właśnie ze 2 razy wrzucić w czwartek (bo inaczej nigdzie nie pasowało) zamiast standardu"Wykonaj ten trening jedynie raz lub dwa w czasie przygotowań - jest wymagający. Po rozgrzewce zrób 5 km w dolnej granicy przewidzianego dla Ciebie tempa. Trucht przez 5 minut, a potem powtórz tempówkę jeszcze raz w tym samym tempie. To przygotuje Cię do ostrzejszego tempa na samych zawodach."

) w czwartek jest planowane w dolnej granicy przewidzianego dla mnie tempa. Tylko wszystko to zamyka się w granicach 6-7km. Te dwie tempówki 5km x 2 + 5' truchtu to będzie 10-11km jako mały wyjątek.
 ) w czwartek jest planowane w dolnej granicy przewidzianego dla mnie tempa. Tylko wszystko to zamyka się w granicach 6-7km. Te dwie tempówki 5km x 2 + 5' truchtu to będzie 10-11km jako mały wyjątek.

Niestety, zawaliłbym totalnie przygotowania do Szamotuł. 21.09 Choszczno biegnę na 6,3 km. 07.10 Dychę Drzymały. Każdy start koliduje z planem przygotowań do celu głównego. Ale w Goleniowie może uda się nam zmierzyćMartyna_K pisze:.....
Ps. Biegniesz ostatecznie na K2?