Moderator: infernal
Szamotuły mam już opłaconePlatini76 pisze:..Może spotkamy się na trasie w Szamotułach, ....
Hehe. Na razie to ja też tylko tak chcęPlague pisze:Heh jak patrze na ten Twój plan to sam bym tak chciałAle muszę najpierw wrócić do formy. Co się odwlecze..
Czytałem gdzieś o tym w temacie tempówek kenijskich. I faktycznie było tam coś takiego pod półmaraton:mihumor pisze:.... albo 2x5km 4,55 .....
Także nie pisałem tego ale planowałem to właśnie ze 2 razy wrzucić w czwartek (bo inaczej nigdzie nie pasowało) zamiast standardu"Wykonaj ten trening jedynie raz lub dwa w czasie przygotowań - jest wymagający. Po rozgrzewce zrób 5 km w dolnej granicy przewidzianego dla Ciebie tempa. Trucht przez 5 minut, a potem powtórz tempówkę jeszcze raz w tym samym tempie. To przygotuje Cię do ostrzejszego tempa na samych zawodach."
Niestety, zawaliłbym totalnie przygotowania do Szamotuł. 21.09 Choszczno biegnę na 6,3 km. 07.10 Dychę Drzymały. Każdy start koliduje z planem przygotowań do celu głównego. Ale w Goleniowie może uda się nam zmierzyćMartyna_K pisze:.....
Ps. Biegniesz ostatecznie na K2?