coz ja moge rzec - wskazniki bmi klamia. najlepszym dowodem na to jest fakt, ze pisze ten post (a one twierdzą, że nie istnieję)

Moderator: infernal
ioannahh pisze:o matko, obgadujo!![]()
coz ja moge rzec - wskazniki bmi klamia. najlepszym dowodem na to jest fakt, ze pisze ten post (a one twierdzą, że nie istnieję)to tak pół-żartem, a bardziej serio: naprawde duzo zalezy od budowy... znam osoby, ktore waza duzo wiecej niz moznaby sadzic po ich wygladzie (i nie są grubi!) - i podobnie w druga strone. a 'wbrew naturze' to jest wtedy, jak ktoś biega tyłem i na czworaka albo ma jedna noge...
Dobrze, że ci się podobają bo zamierzam cię nimi trochę pomęczyć.hankaskakanka pisze:Ignis, niby "wbrew naturze", a śmigasz jak złoto i ciągle poprawiasz wynikiO BMI nawet nie chcę rozmawiać, bo już kiedyś ktoś gdzieś napisał, że jest "kenijskie" i że się nim chwalę
Mhm. Tia. Bardzo mi się podoba to, co napisała Ioannah - BMI twierdzi, że nie istnieję
![]()
PS. Twoje crossfity wyglądają niezmiernie zachęcająco!
Ignis pisze:Ja w dzieciństwie chciałam uprawiać biegi i cały czas słyszałam, że moja sylwetka będzie mi w tym przeszkadzać. I wiecie co w pewnym momencie robiłam? Rzucałam młotem![]()
Nic nie mówili.Nie analizowali tych wyników od razu. Tylko przy niektórych testach dawali jakieś komentarze.LadyE pisze:Ignis i co oni mowili o tej sylwetce?