Moderator: infernal
Zaraz zaraz, t jaka ty masz zyciowke, to jaka ty masz zelyciowke skoro ten wynik "dupy nie urywa i jest daleki od zyciowki "?Może 44,40 na dyszkę nadal dupy nie urywa i jest daleki od mojej własnej życiówki to jestem bardzo zadowolony z obecnego czasu jak i całego sezonu na różnych dystansach, gdzie notowałem coraz to lepsze czasy, co prawda o kilkanaście sekund ale to zawsze coś![]()
44 minuty dupy nie urywa?? chyba Twojej, bo moją by urwałoSkoor pisze:Zaraz zaraz, t jaka ty masz zyciowke, to jaka ty masz zelyciowke skoro ten wynik "dupy nie urywa i jest daleki od zyciowki "?Może 44,40 na dyszkę nadal dupy nie urywa i jest daleki od mojej własnej życiówki to jestem bardzo zadowolony z obecnego czasu jak i całego sezonu na różnych dystansach, gdzie notowałem coraz to lepsze czasy, co prawda o kilkanaście sekund ale to zawsze coś![]()
44 minuty. Patrząc na moją obecną formę śmiem twierdzić, że te 40 sekund to bardzo dużo! Nie mniej jednak Twoje 41,44 to już naprawdę coś!(oczywiście tylko w moim przekonaniu) I chylę czoła za ten wynik!Skoor pisze:Zaraz zaraz, t jaka ty masz zyciowke, to jaka ty masz zelyciowke skoro ten wynik "dupy nie urywa i jest daleki od zyciowki "?