PATATAJEC - komentarze
Moderator: infernal
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 39:38
- Życiówka w maratonie: 3:25:27
W przyszłym roku chyba też spróbuje tych zimnarów, bo widzę, że fajna impreza, tym bardziej, że u siebie mam prawie pod nosem. A wyniki to Ci super wychodzą jak po takiej przerwie od biegania - do lata to już będzie lajt.
Już to przeniosłem :D Aktyna dzięki, że zwróciłaś uwagę, nawet nie wiem jak to się stało heheheh
Już to przeniosłem :D Aktyna dzięki, że zwróciłaś uwagę, nawet nie wiem jak to się stało heheheh
- Raul7
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: Trójka z przodu :P
- Życiówka w maratonie: Trójka z przodu...
No PATATAJCU widze że nie odpuścisz...
Trzeba będzie sie wziąć w garść i pokazać Ci Twoje miejsce w szeregu
Poczekaj aż mi sie kolano wyleczy
Cel jest jeden na ten rok. przegonić Cie na 10km i nie oddać tego do końca roku!
Może jakaś wspólne dycha??
Trzeba będzie sie wziąć w garść i pokazać Ci Twoje miejsce w szeregu
Poczekaj aż mi sie kolano wyleczy
Cel jest jeden na ten rok. przegonić Cie na 10km i nie oddać tego do końca roku!
Może jakaś wspólne dycha??
- PATATAJEC
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 00:44:26
- Życiówka w maratonie: 04:33:53
- Kontakt:
Aktyna na moderatora! :D
A co mi tam Marcin naskrobrałeś w blogu, bo nie widziałem ? ... Zimnary fajna sprawa, a jak się ma pod nosem, to trzeba uczestniczyć. Taka okazja do szybszego biegania i rywalizacji, których warunki zimą nas trochę pozbawiają. Aby do lata więc - dzięki
Raul - Nie odpuszczę i to ja będę pokazywał gdzie masz stać w szeregu :P. Lecz kolano i stawaj w szranki - na 10 km to możesz mnie przebić, co nie będzie trudne, jako, że wynik z 2009 roku . Dychy mam zaplanowane na jesieni w Warszawie, ale może polecę we wrześniu ten Festiwal Biegowy. Choć tam z górki .
Dzięki koreek. Dychę masz mocniejszą niż wszystko inne - myślę, że masz już tyle mocy, by krótsze pobiec szybciej sporo.
A co mi tam Marcin naskrobrałeś w blogu, bo nie widziałem ? ... Zimnary fajna sprawa, a jak się ma pod nosem, to trzeba uczestniczyć. Taka okazja do szybszego biegania i rywalizacji, których warunki zimą nas trochę pozbawiają. Aby do lata więc - dzięki
Raul - Nie odpuszczę i to ja będę pokazywał gdzie masz stać w szeregu :P. Lecz kolano i stawaj w szranki - na 10 km to możesz mnie przebić, co nie będzie trudne, jako, że wynik z 2009 roku . Dychy mam zaplanowane na jesieni w Warszawie, ale może polecę we wrześniu ten Festiwal Biegowy. Choć tam z górki .
Dzięki koreek. Dychę masz mocniejszą niż wszystko inne - myślę, że masz już tyle mocy, by krótsze pobiec szybciej sporo.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
zapewne tak bo te biegi krótsze były po 2-3 misiacach biegania... do tego ta 6km to bylo bardzo przełajowo:d. wiec pewnie lepsze ale Twoje tempo na 6km byłoby dla mnie teraz bardzo zadawalajace:D:D. pozdro;)
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 39:38
- Życiówka w maratonie: 3:25:27
No to co miałem zamieścić w komentarzach wklepałem do Twojego bloga przez nieuwagę Tak to jest jak się w pracy pisze na forum....PATATAJEC pisze:
A co mi tam Marcin naskrobrałeś w blogu, bo nie widziałem ?
- mimik
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:56
- Życiówka w maratonie: 03:44:08
jeszcze raz ode mnie graty za wczorajszy bieg.. powoli się rozkręcisz!
- PATATAJEC
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Danke schön!bikerka pisze:gratuluję wyniku z niedzieli!
Dzięki stary... Obym się tylko rozkręcił na tyle, żeby trzymać się w kupie .mimik pisze:jeszcze raz ode mnie graty za wczorajszy bieg.. powoli się rozkręcisz!
- aktyna
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 50 min
No widzisz patatajec, tak to jest jak się człowiekowi rehabilitacji zachciewa....od razu odkryją, żeś krzywy i kulawy a sztywny jak kij od szczotki... a i widoki na przyszłość niepewne....
- kubako83
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Rozwalacie mnie z tymi tempami Easy.... Ja bym na przebieżce chyba takich nie osiągał...
Kuba -----> [url=http://www.kuba-pichci.pl]jesteś głodny? zjedz coś![/url] | [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php?t=15372]mój blog[/url] | [url=http://bieganie.pl/forum/posting.php?mode=reply&f=28&t=15605]skomentuj[/url]
- PATATAJEC
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Uskuteczniam, ale nie tak często jak powinienem. Ostatnio przedwczoraj dałem kijkiem w ciry girom . Przy długim rozciąganiu i kijkowaniu efekt powinien być świetny.brujeria pisze:A jak tam Patataj kijkowanie? Uskuteczniasz?
Przyjdzie z czasem. Mam to samo jak patrzę na tempa easy co poniektórych tutaj, np. Maurice :Dkubako83 pisze:Rozwalacie mnie z tymi tempami Easy.... Ja bym na przebieżce chyba takich nie osiągał...
- kubako83
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Wiem, że przyjdzie. Jak tak się na Wasze statsy napatrzę, to żeby się pocieszyć przypominam sobie sierpień/wrzesień 2009, kiedy z olbrzymim trudem zaczynałem plan 10 tygodni i ledwo przebiegałem (hahaha - ledwo przetruchtywałem) 5'. W zeszłym roku bardziej się spinałem, dziś chcę tylko zwiększać dystans dodając mocniejsze akcenty i zupełnie nie zwracam uwagi na tempo (no, prawie zupełnie).PATATAJEC pisze:Przyjdzie z czasem. Mam to samo jak patrzę na tempa easy co poniektórych tutaj, np. Maurice :D
Kuba -----> [url=http://www.kuba-pichci.pl]jesteś głodny? zjedz coś![/url] | [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php?t=15372]mój blog[/url] | [url=http://bieganie.pl/forum/posting.php?mode=reply&f=28&t=15605]skomentuj[/url]
-
- Zaprawiony W Bojach
Jeżeli kupiłem Garmina rok temu a w tym czasie byłem na stu treningach to od ilu dni jest w użyciu? 365 czy 100? Bo wg mnie 365... Ale może Santiago ma inne połączenia synaps...