Jeszcze raz gratulacje Paweł

Moderator: infernal
Z koordynacji szczerze mówiąc niewiele zrobiłem. Ale te ćwiczenia siłowe według mnie sporo dały. Widzę wyraźną różnicę i na treningach i na zawodach. Miałem tutaj duże braki i nawet lekkie bodźce zrobiły różnicę.bezuszny pisze:Pawel, gratuluje kolejnego swietnego wyniku!
Jak myslisz, na ile te cwiczenia silowe i koordynacyjne z trenerem Ci pomogly w poprawie rezultatu?
Nadrobilem calego bloga i widze, ze dalej nic sie nie zmienilo - dalej zasuwasz regularnie na treningach jak dobrze naoliwiona maszyna, konsekwetnie, nawet jesli w zeszlym roku nasunelo sie troche problemow roznej masci, to wygrzebales sie z tego bardzo szybko. Oby tak dalej! Jakie masz plany startowe na 2020? Maraton czy cos krotszego?
PS. Pan juz nie musi swiecic nad moim blogiem, ale usmialem sie z tamtego wpisu.
Dzięki! Oby nie sabotował mi wtedy planu treningowegoSewer pisze:Gratulacje. Wspinasz się na coraz wyższy poziom robiąc ciągle spory progres. Trener się niedługo będzie musiał obawiać rywalizacji z Tobą.
Dzięki Wigi! No zdrowie najważniejsze, zdecydowaniewigi pisze:Gratuluję wyniku! Ładnie rozwijasz się i progresujesz. Oby nie opuszczało Cię końskie zdrowie.
Dzięki Krystian :DLogadin pisze:O ja jebię! Mega GRATY!