Spokojne dwa treningi w tym tygodniu, a na zawodach dopędzisz wiatr - byle nie było ślisko

Moderator: infernal
No ba ...ale zdecydowanie przyjemniej biegało się po śniegu, teraz po śniegu zostało tylko.....wspomnienieAngua pisze:Nie oszczędza nas ta zima warunkami biegowymi, ale pamiętając, że łatwy trening nie da efektów, cieszmy się z darmowej siłowni
tak też planuje we wtorek i w czwartekgrim80 pisze:Nie przetrenuj się przed zawodami, mówi Ci to ktoś, kto popełnił ostatnio worek błędów przed biegiem
Spokojne dwa treningi w tym tygodniu....
hmmm...zawłaszcza że porywam się na dystans który jak szybko podliczyłem do tej pory przebiegłem ....3 razy, w tym raz w sierpniu i raz we wrześniugrim80 pisze:.... a na zawodach dopędzisz wiatr - byle nie było ślisko
zdrówka życzę! i łączę się w bólu, choć dla mnie rajem by było, żebym mógł moje przeziębienie (katar i gardło) po prostu wyleżeć w łóżkuacer pisze:I za miast wieczornego treningu raczej będzie ....łózko i kuracja..... lekka gorączka 37,4.
Żona i syn chorzy .....brr, ja to mam pecha
niektórym choroba nie straszna jeśli chodzi o występ w zawodachacer pisze:Dzięki Pal licho dzisiejszy trening ale w sobotę chciałem wreszcie wystartować w zawodach
a co do leżenia to tylko teraz mam możliwość bo wcześniej wieszanie światełek a jutro praca.