Wytrzymasz

Moderator: infernal
To może korzystając z tego argumentu napisze wniosek do organizatorów MW o przesuniecie startu o dwa miesiąceAsiula pisze:No cóż... lato trwa tylko albo aż 2 miesiące![]()
Wytrzymasz
Będziesz sie przygotowywał do startu w takich warunkach dysząc... to poźniej w MW nie będziesz miał żadnych problemów, w ogole nie poczujesz, ze biegnieszmar_jas pisze:To może korzystając z tego argumentu napisze wniosek do organizatorów MW o przesuniecie startu o dwa miesiąceAsiula pisze:No cóż... lato trwa tylko albo aż 2 miesiące![]()
Wytrzymasz
Tylko w Krynicy atest dotyczy długości trasy i wyników z tego biegu nie można traktować jako PB, trasa nie spełnia wymogów.mar_jas pisze:
Atestowana dziesiątka będzie w Krynicy we wrześniu....tam sobie postawie wysoko poprzeczkę
Masz gdzieś termin? Mnie ten atest do niczego nie jest potrzebnyAsiula pisze:Dowiedz się czy u mnie trasa bedzie miała atest... i wystartuj ze mnaAle pewnie nie bedzie miała jak to na świonach
mar_jas pisze:
Masz gdzieś termin? Mnie ten atest do niczego nie jest potrzebny
Najwyższy czas zacząć porządnie trenować a nie startować, lipiec i sierpień trzeba popracowac nad wytrzymałością co by się zmieścić w założeniach z kalkulatora na maraton![]()
![]()
![]()
Nic nie omawialiśmy...przyjdź w sobotę na zajęcia to się jakoś dogadamy...ja pisałem ze nie przyjdę, ale może chociaż na chwilkę podjade wlaśnie po to żeby sie dogadać jakoś co do dojazdu do Rybnikamppietia pisze:Mam nadzieję, że Ci się uda to 1:45, pobiegłbym z Tobą na taki czas, bo teoretycznie z obliczeń wynika, że powinienem taki czas osiągnąć, ale ostatnio mi się przytyło i w ogóle nie czuję się na siłach, więc nie będę robił nic na siłę![]()
Tak w ogóle, to omawialiście jakieś opcje transportowe co do soboty, chciałem być teraz na BBL-u i poruszyć ten temat, ale jak to ostatnio u mnie bywa, ciężko z czasem