jacdzi - komentarze
Moderator: infernal
- mimik
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:56
- Życiówka w maratonie: 03:44:08
1h45' i dalej się nie handlujemy 

-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Jakie to cudowne uczucie-ukonczyc maraton. Mam juz ich 6 za soba.
Znow przesadzilem z tempem na poczatku biegu na polowce wyrownujac swoja zyciowke w polmaratonie (1h57')
Znow przesadzilem z tempem na poczatku biegu na polowce wyrownujac swoja zyciowke w polmaratonie (1h57')
- Alexia
- Zaprawiony W Bojach
Gratuluję życiówki
.
Miałam jednak nadzieję, że w Poznaniu pobiegniemy gdzieś obok siebie (mój planowany czs, to pewnie 4:30, może wolniej), a tu widzę przyspieszyłeś. Jeszcze raz GRATULACJE!

Miałam jednak nadzieję, że w Poznaniu pobiegniemy gdzieś obok siebie (mój planowany czs, to pewnie 4:30, może wolniej), a tu widzę przyspieszyłeś. Jeszcze raz GRATULACJE!
-
- Zaprawiony W Bojach
Systematyczny w tym pisaniu to nie jestem. Ale czesto zamieszczam swoje wypociny na blogu na maratonachpolskich.pl i zauwazylem ze mnie to wciagnelo. Treningi luzne ale zawsze z usmiechem na twarzy. W niedziele zazielenila sie Warszawa, bylem jednym z tych dla ktorych swiecilo zielone swiatlo. A w sobote jade do Poznania. W niedziele zas bedzie walka z wlasnymi slabosciami. Czas ma byc ok 4h40' a wiec daleki od oczekiwan i tego co bylo w Warszawie dwa tygodnie temu.
-
- Zaprawiony W Bojach
Podziwiam dziewczyny udzielajace sie na tym forum, ilez samozaparcia i systematycznosci a przy tym ta uroda....
Gdyby nie Panie to jakze smutno nam by sie pokonywalo te kilometry!
Gdyby nie Panie to jakze smutno nam by sie pokonywalo te kilometry!
-
- Zaprawiony W Bojach
Biegam i mam z tego radoche, a to najwazniejsze. Teraz wymyslilem sobie ze sprobuje sie na trzy dni podlaczyc do obozu biegowego w okolicy Swiat, moze sie uda i doswiadcze treningow z profesjonalnym trenerem. Tego jeszcze nie zaznalem.
- makar
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: 4:38:26
Zgadzam się, że trochę dziwnie wygląda rozdzielenie blogów wg płci, ale może chodzi o to, żeby zmobilizować kobiety, bo dysproporcje w lilości blogów są ogromne. Obawiam się tylko, że panowie w ogóle już przestaną zaglądać "do nas".
Fajnie, że biegasz dla przyjemności, bo bez tego, po co biegać. Mam nadzieję, że spodoba Ci się trening pod okiem trenerów. Mnie marzy się obóz treningowy, taki prawdziwy, z kilkoma treningami w ciągu dnia, konstruktywną krytyką i takie tam. Niestety, awykonalne. Z trudem udaje mi się urwać tydzień na rodzinne wakacje w zimie i tydzień w lecie. Prawo rynku. Jak nie pracuję to nie zarabiam.
Pozdrawiam serdecznie. Napisz, jak było.
Fajnie, że biegasz dla przyjemności, bo bez tego, po co biegać. Mam nadzieję, że spodoba Ci się trening pod okiem trenerów. Mnie marzy się obóz treningowy, taki prawdziwy, z kilkoma treningami w ciągu dnia, konstruktywną krytyką i takie tam. Niestety, awykonalne. Z trudem udaje mi się urwać tydzień na rodzinne wakacje w zimie i tydzień w lecie. Prawo rynku. Jak nie pracuję to nie zarabiam.
Pozdrawiam serdecznie. Napisz, jak było.
- makar
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: 4:38:26
No to Ci zazdroszczę..... Na szczęście w przyszłym roku będę trochę mniej pracować, w każdym razie na to się zanosi, więc może też mi sie uda wyjechać, jeżeli nie na obóz biegowy, to przynajmiej na dłuższe wakacje, gdzie będę mogła więcej trenować. Pomarzyć dobra rzecz.....
Pozdrawiam i wszystkiego najlepszego w Nowym Roku !!!!!
Pozdrawiam i wszystkiego najlepszego w Nowym Roku !!!!!