Do końca miesiąca po 16 godzin...także tego...do zobaczenia w lutymMarc.Slonik pisze:To już raz mówiłeś i...wypass pisze:Do końca miesiąca już nic nie wymyślę...![]()

Moderator: infernal
Do końca miesiąca po 16 godzin...także tego...do zobaczenia w lutymMarc.Slonik pisze:To już raz mówiłeś i...wypass pisze:Do końca miesiąca już nic nie wymyślę...![]()
To jest myśl....sochers pisze:A spróbuj w jakiś dzionek, gdzie będziesz miał chwilę, wrzucić to wszystko w plecak i pobiec 2-3 km? Zejdzie Ci kwadrans, a okaże się, czy się da, czy nie
Oj tam oj tam. Zawsze kawałek do kawałka, ważne żeby trzymać kontakt z bieganiem... Będzie więcej czasu będą i życiówki... Swoje trzeba wybiegać...wypass pisze: Mało tego biegania, ale zawsze coś...w tym sezonie życiówek nie będzie
Właśniejar3kt pisze:Oj tam oj tam. Zawsze kawałek do kawałka, ważne żeby trzymać kontakt z bieganiem... Będzie więcej czasu będą i życiówki... Swoje trzeba wybiegać...wypass pisze: Mało tego biegania, ale zawsze coś...w tym sezonie życiówek nie będzie
3mam kciuki!
Myślę, że jak mi zdejmą szwy to będzie można coś powolutku próbować...Skoor pisze:Lukasz wracaj szybko na szlaki biegowe!